120 g zsírszegény túró
3 tojás + 2 tojásfehérje
50 g vaníliás protein por
30 g zsírtalanított kókuszliszt
kb. 300 g meggy(magozott)
1-2 kk. fahéj
édesítő ízlés szerint
Egy keverőtálba terelj bele minden hozzávalót, kivéve a tojásfehérjéket, melyek csak enyhe felverés után foglalják el méltó helyüket a tésztában.
A meggyet kétféleképpen is hozzáadhatod: vagy belekevered a masszába, vagy a formába öntés után záró moccanatként helyezed a tészta tetejére.
Alacsonyabb lángon süsd, inkább hosszabb ideig! 160 fokon kb 40 perc. Hagyd formában kihűlni, hogy könnyen kijöjjön!
1. A sütőt előmelegítjük 170 C-ra, és előkészítünk, kivajazunk egy kb. 20x25 cm-es, minimum 5 cm magas peremű tepsit. 2. A tepsit olvasztott vajjal kikenjük, majd minden lapot olv...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. Előmelegítjük a sütőt 175 fokra, és sütőpapírral kibélelünk egy 30×40 centis lapos tepsit. 2. A lisztet, a szódabikarbónát és a sót összevegyítjük egy tálban. 3. A vajat,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször az almát megpucoljuk, lereszeljük, majd kb. 15 perc alatt puhára pároljuk Ízlés szerint cukrozzuk és belekeverjük a fahéjat. A margarint a lisztben elmorzsolom, majd a több...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesTurmixoltam (diódarabok maradtak benne, de az direkt jó), és 175°-on alul-felül 50 percig sütöttem 10 x15 cm-es formában.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű