50 dkg csirkemell
40 dkg erdei gomba
1 kisebb hagyma
1 dl főzőtejszín
3 evőkanál tejföl
friss zöldpetrezselyem
só, bors
olaj
A hagymát felvagdossuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt húst is és fűszerezzük. Közben a gombát is megtisztítjuk és felszeleteljük, hozzáöntjük. A tejszínbe keverjük a tejfölt és a zúzott fokhagymát, ezzel leöntjük és hagyjuk főni. A petrezselymet apróra vágjuk és rászórjuk, készre főzzük és már tálalhatjuk is.
A hagymát megpucoljuk zsíron dinszteljük,mikor már puha rárakjuk a piros paprikát,paradicsom pürét,borsot,zöld fűszereket,sózni csak a végén szabad mert megkeményedik a máj.A csirk...
Elkészítési idő:A gombát kevés zsíron, apróra vágott vöröshagymával megpároljuk, zsírjára sütjük, hagyjuk kihűlni. A csirkemell filét 6-7 darabba vágjuk, enyhén kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk....
Elkészítési idő: 45 percA csirkemellről óvatosan fejtsük le a filéket. Így két szép darabot kapunk, amit késsel óvatosan még bevágunk, ügyelve arra, hogy ne vágjuk szét teljesen, csak ki tudjuk hajtani. K...
Elkészítési idő: 45 perc