50 dkg csirkemell
40 dkg erdei gomba
1 kisebb hagyma
1 dl főzőtejszín
3 evőkanál tejföl
friss zöldpetrezselyem
só, bors
olaj
A hagymát felvagdossuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt húst is és fűszerezzük. Közben a gombát is megtisztítjuk és felszeleteljük, hozzáöntjük. A tejszínbe keverjük a tejfölt és a zúzott fokhagymát, ezzel leöntjük és hagyjuk főni. A petrezselymet apróra vágjuk és rászórjuk, készre főzzük és már tálalhatjuk is.
1. Minden egyes csirkehúst zsírral megkent alufóliára teszek. 2. A combokat sózom, majd ráteszem a mustárral elkevert paprikakrémet. 3. Azután rákarikázom a paprikát, a par...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket finoman kiklopfolom, sózom, borsozom. A gesztenye masszát villával áttöröm. Hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, a meleg vízben áztatott mazsolát és alaposan ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNagy lábast előveszem, amiben elfér a kacsa. A kacsáról levagdosom a durvább kövér részeket, hogy ne legyen nagyon zsíros. Megmosom. Bedörzsölöm sóval alaposan, kívül belül. Majo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű