8 csirkecomb (felső)
1 csomag bacon szalonna
3 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt parmezán
1 dl sör
só, bors
olívaolaj
A húsokat sózzuk és borsozzuk, majd átkenjük olívaolajjal és beleforgatjuk a parmezánba. Ezt követően minden húst betekerünk 1-2 szelet baconbe. Ha a bacon szeletek kicsik, akkor többet is tekerhetünk rá, hogy elfedje a húsos részt. Kiolajozott tepsibe tesszük, mellé öntjük a sört és a felvagdosott fokhagymagerezdeket is mellé rakjuk, majd 180 fokon sütjük 35-40 percen át. Időközben több alkalommal meg is forgatjuk, hogy egyenletesen süljön, de legyünk óvatosak, a bacon ki ne bomoljon.
A csirkemellet és a szalonnát csíkokra vágjuk. A gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A kipirított szalonnán megfonnyasztjuk a ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szoros...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májakat egy tűzálló tálba helyezzük, szorosan egymás mellé. A mustárt, az étolajat és a fűszereket jól eldolgozzuk egy tálban, majd rákenjük a májra. Sózni nem kell, ill. nem sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat le tisztítom, folyó víz alatt alaposan lemosom, ketté vágom, és tovább mosom, egy lábasba öntöm az olajat, a hagymát felszeletelem vékony csíkokra, az olajhoz rakom, és...
Elkészítési idő: 10-perc Nehézség: Könnyű