8 csirkecomb (felső)
1 csomag bacon szalonna
3 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt parmezán
1 dl sör
só, bors
olívaolaj
A húsokat sózzuk és borsozzuk, majd átkenjük olívaolajjal és beleforgatjuk a parmezánba. Ezt követően minden húst betekerünk 1-2 szelet baconbe. Ha a bacon szeletek kicsik, akkor többet is tekerhetünk rá, hogy elfedje a húsos részt. Kiolajozott tepsibe tesszük, mellé öntjük a sört és a felvagdosott fokhagymagerezdeket is mellé rakjuk, majd 180 fokon sütjük 35-40 percen át. Időközben több alkalommal meg is forgatjuk, hogy egyenletesen süljön, de legyünk óvatosak, a bacon ki ne bomoljon.
A hagymát a fokhagymás olajon megpirítjuk. Összekeverni a hozzávalókat. Tenyérnyi nagyra, laposra formázzuk. 30 percig letakarva pihentetjük, majd kisütjük.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElőször felteszek 2 nagy szem krumplit főni, majd bekapcsolom a sütőt 100 fokra. A kb. 30 dkg csirkemellfilét felvagdosom 2 cm-es kockákra, és sóval, borssal kevert liszttel meghin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket kb 1 cm széles szeletekre vágjuk, a rövidebb oldalától indulva. Olajozott tepsibe fektetjük, egy rétegben. Sózzuk, borsozzuk. Az almákat meghámozzuk és nagyobb lyu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű