8 csirkecomb
20 dkg vaj
1 teáskanálnyi rozmaring
1 teáskanálnyi citromfű
1 evőkanál citromlé
1 dl száraz fehérbor
só, bors
A húsokat megmossuk, majd átkenjük a vajjal és fűszerezzük, ezt követően tepsibe tesszük. A megmaradt, felkockázott vajat is mellé helyezzük, hozzáöntjük a citromlét és a bort, majd 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük. Több alkalommal megforgatjuk, hogy minden oldala megsüljön.
Egy nagyobb serpenyőben forrósíts fel kevés kókuszolajat vagy zsírt. A csirkemell kockákat szórd meg sóval, borssal, forgasd össze, a forró olajon pirítsd aranysárgára. Ha kész, sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst csíkokra vágtam. 2. A hagymát felkockáztam. A fokhagymát megpucoltam. 3. A krumplit meghámoztam, kockákra vágtam. 4. A szalonnát apró kockákra vágtam. 5....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézcsirkemellet tisztítsd meg, vagdosd be, de ügyelj arra, hogy ne vágd át teljesen. Sózd és borsozd ízlés szerint. Egy kis tálban keverd össze az olívaolajat, a citromlevet, a zúzot...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zúzott fokhagymát keverd el 2 evőkanál olajban a fűszerekkel együtt, jól dörzsöld be vele a húst, tedd legalább fél órára a hűtőbe (ha tudod, egy éjszakára is beteheted pácolódni...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű