8 csirkecomb
20 dkg vaj
1 teáskanálnyi rozmaring
1 teáskanálnyi citromfű
1 evőkanál citromlé
1 dl száraz fehérbor
só, bors
A húsokat megmossuk, majd átkenjük a vajjal és fűszerezzük, ezt követően tepsibe tesszük. A megmaradt, felkockázott vajat is mellé helyezzük, hozzáöntjük a citromlét és a bort, majd 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük. Több alkalommal megforgatjuk, hogy minden oldala megsüljön.
Másodszor készítettem el ezt a csirkemell sonkát, a múltkor fokhagyma volt benne, most azt kihagytam és friss snidling valamint kaliforniai paprika, meghámozva mert a babáinknak ké...
Elkészítési idő: 45 perclőször a tésztát sós vízben félkeményre kifőzzük,vízzel leöblítjük és leszűrjük. A kaliforniai paprikát vékonyabbra szeljük,a paradicsomot is feldaraboljuk. Egy nagyobb lábasban a...
Elkészítési idő:A római tálat beáztatjuk kb.2 órával a használat előtt. A burgonyát, a padlizsánt, a répát, a zellert, és a hagymákat, apró kockára vágjuk. A tálból kiöntjük a vizet, beleöntjük...
Elkészítési idő: