8 csirkecomb
20 dkg vaj
1 teáskanálnyi rozmaring
1 teáskanálnyi citromfű
1 evőkanál citromlé
1 dl száraz fehérbor
só, bors
A húsokat megmossuk, majd átkenjük a vajjal és fűszerezzük, ezt követően tepsibe tesszük. A megmaradt, felkockázott vajat is mellé helyezzük, hozzáöntjük a citromlét és a bort, majd 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük. Több alkalommal megforgatjuk, hogy minden oldala megsüljön.
1A csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk. 2A vöröshagymát megpucoljuk, vékonyan felkarikázzuk. 3A bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Olyan ser...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felszeletelt csirkemellfiléket klopfoljuk ki, sózzuk és borsozzuk mindkét oldalán. Fogjunk meg egy szelet húst, az egyik felére tegyünk mozzarellát, utána hajtsuk rá a másik felé...
Elkészítési idő: 20+25 perc Nehézség: KönnyűA szalonnát felkockázom, és megpirítom a zsíron. Később hozzáadom a nagyobb kockára vágott vörös és lila hagymát. Megpárolom, beleteszem az áttört fokhagymát és a csíkokra vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Előző este a húst ujjnyi csíkokra vágjuk, összeforgatjuk mustárral, borssal, vöröshagymával, babérral és kb. 5 evőkanál olajjal. Egy kisebb zárható dobozban egy éjszaká...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű