8 csirkecomb
20 dkg vaj
1 teáskanálnyi rozmaring
1 teáskanálnyi citromfű
1 evőkanál citromlé
1 dl száraz fehérbor
só, bors
A húsokat megmossuk, majd átkenjük a vajjal és fűszerezzük, ezt követően tepsibe tesszük. A megmaradt, felkockázott vajat is mellé helyezzük, hozzáöntjük a citromlét és a bort, majd 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük. Több alkalommal megforgatjuk, hogy minden oldala megsüljön.
1.) A combokat megmossuk, és enyhén besózzuk. 2.) Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral, és egy ecsettel vékonyan beolajozunk. 3.) Elkészítjük a tölteléket: a tarját ledar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított melleket lecsöpögtetjük, ha vastagabbak, kicsit kiklopfoljuk. Egy olajjal kikent tepsibe vagy jénaiba fektetjük. Meghintjük kevéske sóval, borssal. A vöröshagymát f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-Melegítsd elő a a sütőt 180°C-ra. - Közben egy sütőben is használható edényben, amiben éppen elférnek egymás mellett a csirkecombok, pirítsd meg a kolozsvári szalonnát majd szórd...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA húst sózzuk, borsozzuk, a felforrósított vajban oldalanként 5 perc alatt átsütjük, majd alufóliával letakarva félretesszük. Az apróra vágott hagymát ugyanabban az edényben 1 per...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű