1 nagy csirkemell
7 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi kakukkfű
1 teáskanálnyi tárkony
1 dl száraz fehérbor
só, bors
olívaolaj
A fokhagymát megtisztítjuk és egészben pirítani kezdjük egy kevés olívaolajban, majd hozzáadjuk a felszeletelt csirkét és 9-10 percen át pirítjuk, közben kavargatjuk, hogy minden oldala átsüljön. Felöntjük a borral, fűszerezzük és pár percen át főzzük, majd tálalhatjuk.
Szabo Irene Csirke vagy pulyka comb filé szeletbe vagy sertés tarja csont nélkül szeletekre -bekenni mustárral ,só,bors-- 1 db SONKA szelet pulyka,csirke mell, bármi PENNY--ből, mi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tervezett sütés előtt 3-4 órával előkészítem a húst. A csirkemellfilét megmosom, lecsepegtetem, hosszú csíkokra vágom. A tojásokat egy tálba ütöm, kézi habverővel kicsit felvere...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst felcsíkozzuk, , sóval, borssal ízesítjük. - lisztbe forgatjuk olajon ,átsütjük, tálba szedjük --a megmaradt zsiradékba szórjuk a cukrot kicsit pirítjuk, majd mindent hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes