1 nagy csirkemell
7 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi kakukkfű
1 teáskanálnyi tárkony
1 dl száraz fehérbor
só, bors
olívaolaj
A fokhagymát megtisztítjuk és egészben pirítani kezdjük egy kevés olívaolajban, majd hozzáadjuk a felszeletelt csirkét és 9-10 percen át pirítjuk, közben kavargatjuk, hogy minden oldala átsüljön. Felöntjük a borral, fűszerezzük és pár percen át főzzük, majd tálalhatjuk.
A szelet húsokat kiklopfolom,besózom. Egy vékony szelet sonkát ráhelyezek a húsra,erre jön egy kockasajt(a háromszögű sajtot hosszában félbe vágom és egymásba fordítom). Felteker...
Elkészítési idő:A csirkét megtisztítjuk, majd kisebb darabjaira vágjuk. Megsózzuk, és 10 percig állni hagyjuk. Közben a füstölt szalonnát apró darabokra vágjuk, zsírját kiolvasztjuk, majd a pörcöt...
Elkészítési idő:Töltelék: 2- 3 áztatott zsemle , párolt gomba, csirke máj , sok petrezselyem, fokhagyma, majoránna, tojás, só, bors ! Ezt csirkébe , dagadóba bármibe töltöm. Más:Felét kaparo...
Elkészítési idő: 2 óra