8 csirkecomb
16 szelet bacon
4 paprika
2 sárgarépa
2 nagy hagyma
4 gerezd fokhagyma
2 babérlevél
0,5 dl sör
olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
friss rozmaring
zellerlevél
só, bors
A húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhelyezzük a göngyölt csirkéket és mellészórjuk a babérlevelet, a fokhagymát, a rozmaringot és a zellerlevelet. A sörbe keverünk 3 evőkanál olívaolajat és a balzsamecetet, ezzel leöntjük a húsokat. 40-50 perig sütjük 180 fokos sütőben. Néha megforgatjuk a húsokat, hogy jól átsüljenek.
A tejszínes gombás hús előkészítésénél, a húst felszeletelem, a vöröshagymát kockára aprítom, a gombát csíkokra vagdosom. A tejfölt, egy evőkanál liszttel simára keverem. A hússze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKuře rozpůlíme a opečeme na zpěněné 1/2 cibule, vyjmeme ho, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Do pekáče nasypeme druhou polovinu pokrájené cibule, nakrájené brambory, houby...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk, majd megsózzuk, megborosozzuk. Az apróra vágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát olajon megdinszteljük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kicsontolt csirkemellet egyforma darabokra vágjuk. Szójaszószban pácoljuk 2-3 órát. Egy serpenyőt felforrósítunk, majd beleöntjük a cukrot, és elkezdjük karamellizálni. Amikor m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű