8 csirkecomb
16 szelet bacon
4 paprika
2 sárgarépa
2 nagy hagyma
4 gerezd fokhagyma
2 babérlevél
0,5 dl sör
olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
friss rozmaring
zellerlevél
só, bors
A húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhelyezzük a göngyölt csirkéket és mellészórjuk a babérlevelet, a fokhagymát, a rozmaringot és a zellerlevelet. A sörbe keverünk 3 evőkanál olívaolajat és a balzsamecetet, ezzel leöntjük a húsokat. 40-50 perig sütjük 180 fokos sütőben. Néha megforgatjuk a húsokat, hogy jól átsüljenek.
A csirkecombokat megmosom, megszárítom, majd sózom, borsozom. Egy mély serpenyőbe öntöm az olajat, bőrös részükkel felfelé egymás mellé sorakoztatom a combokat. Közéjük dugom a meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellfiléket kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk. A körtét meghámozzuk, apró darabokra vágjuk és lecsepegtetjük egy kevés citromlével. A libamájat szintén apró darabokra vágjuk,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott csirkemellet. Megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd 10 perc múlva hozzáadjuk a borsót...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű