70 dkg csirkemell, felkockázva és az inaktól megszabadítva
3 szelet teljesen színhús.. sertéscomb felkockázva
2 evőkanál zsír
2 dl jéghideg víz
1 teáskanál hagymasó,
fehér bors,
1 kávéskanál porcukor,
3 teáskanál só
a csirke mellet aprítóba rakom.. alaposan megjáratom a gépet, hozzá adoma fűszereket a zsírt.... ezzel is járatom konkrétan pépet kell kapnom... hozzá öntöm a vizet azzal is járatom a sót a legvégén tettem hozzá... mikor már jó pépet sikerült kapnom akkor egy tálba öntöttem és hozzá keverem a darabos sertés combot is... ezt töltöm a présbe
egy napra konkrétan 24 órára tettem a hűtőbe... mikor letelt az idő akkor egy nagyobb falu fazékba raktam és felöntöttem vízzel... 80 fokon ezt most 3 órán át abálom...
kiveszem .. alaposan lehűtöttem... kivettem a présből.. 1 órát még a hűtőbe rakom...
legszebben másnap lehet szeletelni..
Az utolsó hozzávaló kivételével mindent egy nagyobb tálba téve összekeverünk, majd a mázba forgatjuk a csirkeszárnyakat is. 2 órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. A sü...
Elkészítési idő:A durvára vágott diót egy felforrósított teflonos serpenyőbe szórjuk és folyamatos rázogatás mellett elkezdjük pirítani, a héját időnként kifújva belőle. Zsiradék nem kell alá, ezé...
Elkészítési idő:A burgonyafánkhoz a megpucolt krumplit kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. Jól szétterítve nyújtódeszkára törjük egy krumplinyomóval, és megvárjuk, míg langyosra hűl. Közb...
Elkészítési idő: