40 dkg csirkemellfilé
1,5 doboz kókusz tejszín
1 kávéskanál őrölt gyömbér
4 evőkanál apróra vágott koriander levél
2 evőkanál kókuszreszelék
1 szál újhagyma
3 gerezd fokhagyma
zsír
só, bors
A csirkemell filét csíkokra vágjuk, rányomjuk a fokhagymát, sóval-, borssal ízesítve zsíron megpirítjuk. Fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, beleszórjuk a gyömbért és a kókusz reszeléket és még egyet forralunk rajta. Tálalás előtt megszórjuk a koriander levéllel és a felaprított újhagymával. Bulgurral vagy kukorica tésztával tálaljuk
A húsdarabokat megsózzuk és 15 percre félretesszük. A tojást gyengén felverjük, hozzáöntjük a sört, megsózzuk, megborsozzuk, és belekeverjük a megtisztított és szétzúzott fokhag...
Elkészítési idő:A húst apró kockára vágjuk, megszórjuk fűszerkeverékkel. A hagymát kókuszolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, fehéredésig kevergetjük, beleöntjük a zöldbabot (nem engedtem ki,...
Elkészítési idő:1. A húst közepes szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés olívaolajon megpirítjuk, oldalanként kb 4-4 percig. Ha kész - félretesszük. 2. A paradicsomot apró kockákra vá...
Elkészítési idő: 45 perc