Az alap mérték, hogy mindenből egyformán:
2 csirkemell
2 doboz tejszín
2 doboz kukorica
kapor - vagy petrezselyem
krumpli
vaj
só, bors, zsiradék
A csirkemellet kockára vágjuk. Olajban megsütjük, amíg kicsi színt kap, majd kiszedjük.
Az olajban kicsit átforgatjuk a kukoricát, kb. 10 perc.
Felöntjük tejszínnel. Felfő, kb. 10 perc.
Visszatesszük a husit, és ismét felfőzzük. Kb. 10 perc. Kész!
Petrezselymes burgonya, krumplipüré stb.
Uborka saláta, de akár savanyú uborka is jó hozzá.
Olajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Mikor félig kész a hagyma, rátesszük a hússzeleteket, és megsütjük mindkét oldalát. Ha megsült a husi és a hagyma is, felöntjük a m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy ko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet apró kockákra vágjuk. 2. A töltelékhez 3 evőkanál tejfölt, felvert tojásokat, a liszttel, sóval, borssal, petrezselyemmel, reszelt sajttal, apró kockákra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA joghurtot összekeverem ízlés szerint a fűszerekkel és a tejjel majd amíg a többi hozzávalót előkészítem pihenni teszem a hűtőbe. A brokkolit rózsáira szedem és előfőzöm sós víz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű