Az alap mérték, hogy mindenből egyformán:
2 csirkemell
2 doboz tejszín
2 doboz kukorica
kapor - vagy petrezselyem
krumpli
vaj
só, bors, zsiradék
A csirkemellet kockára vágjuk. Olajban megsütjük, amíg kicsi színt kap, majd kiszedjük.
Az olajban kicsit átforgatjuk a kukoricát, kb. 10 perc.
Felöntjük tejszínnel. Felfő, kb. 10 perc.
Visszatesszük a husit, és ismét felfőzzük. Kb. 10 perc. Kész!
Petrezselymes burgonya, krumplipüré stb.
Uborka saláta, de akár savanyú uborka is jó hozzá.
1. A húst kicsontozzuk, nagy darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A húst megforgatjuk forró olajon, forró vízzel felöntjük, (még jobb a csirkehúsleves leve ami készülhet a c...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zúzát alaposan megmossuk, és 2-3 darabra vágjuk. Olajon megpároljuk a hagymát, paprikát, paradicsomot, majd megszórjuk pirospaprikával - érdemes ilyenkor a fazekat levenni a tűz...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA hagymát megpucoljuk zsíron dinszteljük,mikor már puha rárakjuk a piros paprikát,paradicsom pürét,borsot,zöld fűszereket,sózni csak a végén szabad mert megkeményedik a máj.A csirk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat és a kettévágott mellfilét megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. Kevés forró olajon átfogatjuk, közben az olajba egy hámozatlan fokhagymagerezdet dobunk...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes