50 dkg csirkemáj
60 dkg burgonya
3 gerezd fokhagyma
majoránna
oregáno
őrölt pirospaprika
só, bors
olaj
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük.
A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához keverjük, kiolajozott tepsibe tesszük.
Fél dl olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd a burgonyára és a májra öntjük. 180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük, időnként megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.
40 dkg kockákra vágott csirkemellet kevés olajon megpirítottam,só,bors,majoranna ízlés szerint.2 db kígyóuborkát,1 fej lila hagymát,1 kaliforniai paprikát,1 lecsó paprikat,1-1 Lid...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat megmossuk, magházát eltávolítjuk, kisújjnyi vastagra szeleteljük, majd a kissé megforrósított olaj és vaj keverékében kb. 2 perc alatt pirosra sütjük. Kiszedjük, mele...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsibemellet,combot /kicsontozni/, apró kockára vágni és szórni csibe fűszer keverékkel, állni hagyni hűtőbe, míg a többi anyagot összevágod. Szalonnát apró kockára vágni. A zöldsé...
Elkészítési idő: 1 1/2 óra Nehézség: Közepes