menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldséges csirkés egytálétel – füstölt sajttal,


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



50 dkg csirkemell
40 dkg felkockázott burgonya
2 répa
1 póréhagyma
1 kaliforniai paprika
1 dl főzőtejszín
15 dkg füstölt sajt
só, bors
friss petrezselyem
olívaolaj

Elkészítése:

Elkészítés:


A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, felszeleteljük és olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a meghámozott és felkockázott burgonyát és répát is. Annyi vízzel öntjük fel, ami éppen ellepi, sózzuk és borsozzuk, hagyjuk főni. A húst felszeleteljük, fűszerezzük és olívaolajon megsütjük. Ha a zöldségek megpárolódtak, leöntjük a vizet és összekeverjük a megsült csirkével. Kivajazott edénybe tesszük. A sajtot lereszeljük, belekeverjük a főzőtejszínbe, hozzáadjuk az apróra vagdosott petrezselymet és leöntjük vele. 180 fokon sütjük 15 perce át, ezt követően tálalhatjuk.

Zöldséges csirkés egytálétel – füstölt sajttal,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Csirkecombfilé tejfölben pácolva sajttal es sonkával
Csirkecombfilé tejfölben pácolva sajttal es sonkával

A csirkecombfilét befüszereztem fokhagymával sóval es borssal jól bekentem tejföllel es ment egy éjszakara a hütőbe! Másnap tepsibe raktam rászeleteltem a sonkát pici viz ala es fó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baconbe tekert csirkemell
Baconbe tekert csirkemell

A csirkét megtisztítjuk vékonyabb szeletekre vágjuk. Beletekerjük a baconbe és fixáljuk hústűvel. Bekeverjük az olajba a fűszert, majd bele forgatjuk a betekert húsokat. 200...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyros
Gyros

A húst kisebb csíkokra vágjuk és befűszerezzük, tandoori massalával, madras curryvel, borssal, sóval, kis oregánóval és egy csipet köménnyel. Hagyjuk állni egy kis ideig, közben me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirke - Csirketokány
Csirke - Csirketokány

1. A szalonnát, hagymát, fokhagymát felaprítjuk, megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, kevés vizet, és puhára pároljuk benne a megtisztított, feldarabolt csirkét. 2....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk