1,5 kg csirkemell
20 dkg sajt
6 db tojás
2 gerezd nagyobb fokhagyma
ízlés szerint liszt
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint étolaj
A húst szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk.
A tojást felverjük, belereszeljük a sajtot és a fokhagymát.
Az olajat felhevítjük, eközben a húst lisztbe forgatjuk, majd a masszába.
Aranybarna bundát sütünk és már fogyaszthatjuk is.
A húst felkockázzuk és kevés olajon pirítani kezdjük, mikor feldobja a levét hozzáadjuk a zöldbabot is és belekeverjük a zúzott fokhagymát, lestyán levelet, fűszerezzük. Egy kevés...
Elkészítési idő:Előző este a húst ujjnyi csíkokra vágjuk, összeforgatjuk mustárral, borssal, vöröshagymával, babérral és kb. 5 evőkanál olajjal. Egy kisebb zárható dobozban egy éjszakát a hűtőben...
Elkészítési idő:Elkészítése: A csirkemellet 5-6 szeletre vágjuk és egy kicsit klopfoljuk, majd átkenjük a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. A mozzarellát apró darabokra szeleteljük, az emen...
Elkészítési idő: