1,5 kg csirkemell
20 dkg sajt
6 db tojás
2 gerezd nagyobb fokhagyma
ízlés szerint liszt
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint étolaj
A húst szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk.
A tojást felverjük, belereszeljük a sajtot és a fokhagymát.
Az olajat felhevítjük, eközben a húst lisztbe forgatjuk, majd a masszába.
Aranybarna bundát sütünk és már fogyaszthatjuk is.
sütőt előmelegítem 180C-ra. A bambusznyársakat 30 percre hideg vízbe áztatom (erre azért van szükség, mert különben a forró sütőben megégne. De ha nincs időm akkor a nyársak végét...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet kis kockákra vágjuk, fűszerezzük, és nagyon magas lángon jól lepirítjuk. Amikor már minden víz elpárolgott és kezd szép aranybarna színt kapni a hús, hozzáadjuk a p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megtisztított hagymát karikára vágjuk, sózva, borsozva a zsíron majdnem készre pároljuk. 2. Hozzáadjuk a paradicsompürét, rárakjuk a csirkemájakat, sózzuk, kevés vizet önt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz