1,5 kg csirkemell
20 dkg sajt
6 db tojás
2 gerezd nagyobb fokhagyma
ízlés szerint liszt
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint étolaj
A húst szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk.
A tojást felverjük, belereszeljük a sajtot és a fokhagymát.
Az olajat felhevítjük, eközben a húst lisztbe forgatjuk, majd a masszába.
Aranybarna bundát sütünk és már fogyaszthatjuk is.
1. A pulykamellet feltesszük főni annyi vízben, hogy ellepje. Puhára főzzük. 2. Ezután felszeleteljük, fűszerezzük, hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymákat. 3. Felöntjük annyi...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztát a csomágolásán látható utasítás szerint forró, sós vízbe kifőzzük és leszűrjük. A finomra vágott hagymákat olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA muffin formát béleljük ki körkörösen egy bacon-nel. Egy másik bacon szalonnát vágjunk ketté, egyiket igazítsuk bele a muffin formába, majd a másikat is keresztbe – a bacon-ök ké...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz étel elkészítéséhez javasolt szilikonos kuglófformát használni, mert Gabriella tapasztalatai szerint a hagyományosba csúnyán bele tud sülni a tojás. Én is szilikonossal dolgozt...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Közepes