1 csirkemell
10 dkg liszt
1 teáskanálnyi kakukkfű
2 teáskanálnyi paprika
csipetnyi só
1 evőkanál olvasztott vaj
A húst felszeleteljük, majd a lisztet és a fűszereket összekeverjük. Beleforgatjuk a húsokat a lisztes keverékbe, közben a vajat megolvasszuk és egy tepsibe öntjük, beletesszük a húst és 180 fokon sütjük 25-30 percig, időnként megforgatjuk, hogy jól átsüljön. Melegen kínálhatjuk.
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat jól megmossuk és egy tányérra tesszük. A vajat elkeverjük a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel, átkenjük vele a húsokat. Ha a combokon a bőr is rajta marad, akár alá is...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA húst befűszerezzük, olajozott tepsibe fektetjük, rászórjuk a hagymaféléket. Mindegyik húsra 2-3 szelet paradicsomot teszünk. Alufóliával lefedjük a tepsit, és előmelegített 175 f...
Elkészítési idő: 45perc Nehézség: KönnyűElőször bepácoljuk a csirkecombokat: mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk és megkenjük két evőkanál mustárral, majd félretesszük őket. (Nyilván minél többet áll, annál jobb, de nem...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű