menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkesaslik


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


csirkemell
hagyma
szalonna

Elkészítés:


A csirkemelleket kockára vágjuk, pálcára tűzzük felváltva a hagymával és szalonnával és sütőpapíros tepsiben megsütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Erika
Karácsonyi töltött pulykasült bacon fonatban
Karácsonyi töltött pulykasült bacon fonatban

A pulykacombokról leszeleteljük a kiálló vastagabb részeket, úgy hogy nagyjából azonos vastagok legyenek, majd sózzuk és borsozzuk. Tépünk az alufóliából akkora méretet duplán, ho...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Írta: Erika
Sajttal és aszalt szilvával göngyölt hús
Sajttal és aszalt szilvával göngyölt hús

A csirkemellből (vagy pulykamellből) szép nagy szeleteket vágunk, közepesen kiklopfoljuk (ne túl vastagra, de ne is hajszálvékonyra, mert akkor szétszakad felgöngyöléskor). Ízlés...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kata
Zöldséges csirkeragu
Zöldséges csirkeragu

Egy mélyebb serpenyőben felhevítjük a zsírt, és beledobjuk a felkockázott csirkét. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a majorannával, majd hozzákeverjük a mustárt is. Amikor már pirul...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Serpenyős pulykafasírt
Serpenyős pulykafasírt

A zsír kivételével minden hozzávalót alaposan eldolgozunk egy tálban, és lehetőleg egy éjszakára, de legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük lefedve. Egy nagyobb serpenyőben felmelegí...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk