1 db csirkemellbőr
8 dkg csirkemell nyesedék
1 csipet szárnyas fűszerkeverék
1 db bébi cukkini
Amikor szép egész csirkemellet vásárolunk, érdemes a bőrét megmentenünk egy maroknyi hússal együtt és lefagyasztanunk. Ha néhány rolád összegyűlt, szépen együtt kisütjük. ? Rendkívül ízletes, különleges.
A csirkemell nyesedéket kissé daraboljuk. A fűszerkeverékkel összekeverjük és a szép tiszta bőrébe vissza töltjük. Egy jó maréknyi roládot kapunk. Folpackba csomagolva lefagyasztjuk.
A sütőt 170 C fokra előmelegítjük. A fagyasztóból kivett roládot, fagyos állapotban tepsibe vagy hőálló edénybe tesszük. A tisztított cukkinit egészben mellé rakjuk. Kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Fölszeletelve tálaljuk. Köretként burgonyát, rizst, grillezett zöldségeket adhatunk hozzá.
A csirkecombokat megmostam, sóztam, borsoztam és a szalonnaszeletekkel együtt lefedett tepsiben 190 fokon 1 órát pároltam, majd fedő nélkül 20-25 perc alatt pirosra sütöttem. A ra...
Elkészítési idő:A húsokat először ne a lisztbe, hanem a tojásba mártsuk! Utána jön a fűszeres liszt, és már süthetjük is!Extra ropogós lesz, ha a következő panírozást alkalmazzuk: tojás - liszt -...
Elkészítési idő: 1oraA megmosott csirkemell filéből négy szeletet vágunk a közepét legyező alakban bemetsszük. Húsklopfolóval egy kicsit megütögetjük, majd sózzuk és borsozzuk. Megpucoljuk a sárgaré...
Elkészítési idő: