50 dkg csirkemellfilé
40 dkg cukkini
30 dkg ananász
25 dkg zöldborsó
2,5 dl csirkeleves
2 ek. pirított mandulaforgács
1 ek. ketchup
chili
olaj
A cukkinit és ananászt feldarabolom, a sózott csirkemellet szintén.
Olajon megpirítom a csirekemellet.
A visszamaradt zsiradékon párolom a borsót, ananászt, majd a cukkinit 3 percig.
Húslevessel felöntöm és ketchupot, chilit, sót teszek hozzá.
Mehet vissza a hús és mandulaforgáccsal hintve forralom 2 percig, kevergetve.
Elkészítés: A húst ketté vágjuk (ha nagyobbak a darabok), beleforgatjuk a lisztbe, majd a tojásba, végül az ementáli és füstölt sajt keverékébe. Egy hőálló tálba rendezzük a húst....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat megtisztítom a hártyáktól, megmosom, leszárítom, és visszateszem a hűtőbe. Megtisztítom a hagymát, felkarikázom, kicsit megsózom, majd a zsíron megpirítom . Ha megsült, ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat előző nap a hajlatnál csontig bevágjuk. Megszórjuk ételízesítővel. Az étel készítése előtt a savanyú káposztát egy léből kimossuk, ha nagyon savanyúnak érezzük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellett szeletekre vágjuk és párizsiasan kisütjük olajban. Lisztbe-tojásba mártjuk sütés előtt. Egy nagy jénai aljában eloszlatjuk a kaikára vágott hagyát és a kisütött...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű