50 dkg csirkemellfilé
40 dkg cukkini
30 dkg ananász
25 dkg zöldborsó
2,5 dl csirkeleves
2 ek. pirított mandulaforgács
1 ek. ketchup
chili
olaj
A cukkinit és ananászt feldarabolom, a sózott csirkemellet szintén.
Olajon megpirítom a csirekemellet.
A visszamaradt zsiradékon párolom a borsót, ananászt, majd a cukkinit 3 percig.
Húslevessel felöntöm és ketchupot, chilit, sót teszek hozzá.
Mehet vissza a hús és mandulaforgáccsal hintve forralom 2 percig, kevergetve.
A húst összekeverjük a sóval, borssal, paprikával és fokhagymával. A tojás nem véletlenül maradt ki, hanem nincs ebben most. A zöldségeket nagylyukú sajtreszelőn lereszeljük, kerám...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk, amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszel...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA pulykát hagyd egészben, a lábait ne vágd le. A combjaiból az inakat távolítsd el: térd alatt a bőrt éles késsel vágd fel, és pecsenyevilla segítségével az inakat a combból húzd k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat a csont mellett mindkét oldalon bevágjuk, enyhén sózzuk, majd hűtőben állni hagyjuk fél óráig. A liszthez hozzákeverjük a fűszereket. A kukoricapelyhet mozsárban...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes