menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott hús


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Panírozott hússzeletek
Borjú
Sertés
Csirkecomb, -mell

Elkészítés:


TEPSIBEN
Tepsibe fél dl olaj, bele a panírozott húsok
Tetejükre 5 dkg margarint / vajat morzsolni
EM 190 fokos sütőben fedés nélkül
30 perc egyik oldal
20 perc másik oldal

SERPENYŐBEN
Bő olajban
Vastagabb húsokat
5 percig fedő alatt, közben egyszer fordít
+5 percig fedő nélkül (ettől lesz ropogós)

Trükkök, tippek, praktikák:


Az olaj akkor jó hőmérsékletű, ha mindenütt egyformán serceg, de sehol nem bugyborékol.
Fogpiszkáló próba: beleszúr - pezseg körülötte

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek, Sertés húsból készült ételek, Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Ropogós csirke, sörösdobozon sütve
Ropogós csirke, sörösdobozon sütve

A csirkét mosd meg, majd papírtörlővel töröld szárazra. Egy tálban keverd össze a cukrot, a borsot, a pirospaprikát, egy teáskanál sót, és öntsd hozzá az olvasztott vajat. Ezzel a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Rántott csirkecomb zöldfűszeres bundában ropogós zöl
Rántott csirkecomb zöldfűszeres bundában ropogós zöl

A fejessalátát mosd meg, és csöpögtesd le róla a vizet. Az öntet hozzávalóit turmixold össze és forgasd össze a felcsíkozott vagy kézzel kisebbre tépkedett salátával. Hűtsd be. Mo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkeszárny - Barbecue csirkeszárnyak
Csirkeszárny - Barbecue csirkeszárnyak

1. A hagymákat apróra vágjuk vagy lereszeljük. A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk, a héjukat majd kis kockákra vágjuk. 3. A csirke szárnyakat megtisztítjuk, sózzuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Sajtos-baconos csirkemell hajócskák
Sajtos-baconos csirkemell hajócskák

A bacont felaprítom, zsírjára sütöm, majd hozzá adom a felkarikázott lila hagymát és üvegesre pirítom. Ha a hagyma is megpirult, leveszem a tűzhelyről és hagyom kicsit kihűlni,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk