Csirkemell filé (nálam most kb. 900g)
100g linessa light sajtkrém
1 e.k. cukormentes mustár (Update1 vagy Tesco light)
A tetejére: pár szelet sajt (nálam most Tolle light, 4 szelet)
Fűszerek ízlés szerint (fokhagyma, bors, majoránna, update fasírt fűszerkeverék, Kotányi sült csirke fűszersó, natur vegeta, vagy bármi más, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot)
A csirkemellet vékony szeletekre vágom, fűszerezem, majd a mustárral kikevert sajtkrémmel megkenem és jénai tálba rétegezem. Lefedem és 200fokon 50percig sütöm. Végül beborítom sajttal és a jénai teteje nélkül addig sütöm, míg a sajt rá nem olvad.
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Közben egy kis edényben felmelegítjük a tejfölt és belekeverjük a tejszínt. A reszelt eme...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet pácoljuk be minél korábban, akár 1-2 nappal előbb is. Ezután rakjunk tüzet, és egy nagyobb rácsra helyezzük rá a nyársakat, amelyekre feltűzdeltük a csirkemelle...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesSe taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pu...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű