6 db csirkecomb
8 púpos evőkanál búzaliszt (BL55)
1 teáskanál fűszerpaprika
1 kávéskanál majoránna
1 kávéskanál bors - fehér (őrölt)
1 késhegynyi köménymag (őrölt)
4 gerezd fokhagyma
1 nagy fej hagyma - vörös
25 dkg sajt - trappista (reszelt)
450 g tejföl (20%-os)
A csirkecombot megmosom megtisztítom.
2
A lisztet összekeverem a fűszerekkel, a sóval és a zúzott fokhagymával.
3
Egy közepes tűzálló tálat kikenek vajjal, a csirkecombokat megmártom a fűszeres lisztben, majd a kivajazott tálba fektetem őket egymás mellé.
4
A maradék fűszeres lisztet félreteszem, mert szükség lesz még rá.
5
A vöröshagymát felkarikázom, és egyenletesen eloszlatom a combokon.
6
A tejfölt elkeverem az olajjal, és a megmaradt fűszeres lisztet is beleforgatom.
7
Meglocsolom ezzel a csirkét.
8
A tetejére rászórom a reszelt sajtot.
9
A tálat lefedem alufóliával, és 200 C fokra előmelegített sütőbe teszem.
10
Kb. 30 percig sütöm, majd leveszem a fóliát és további 15 percig pirítom.
Csirkemell csíkokra vágva. A pác hozzá kínai 5 fűszerkeverék, fokhagyma,gyömbér, bors,kis koriandermag és szójaszósz. Elkezdtem sütni,utána belevágtam a szálakra vágott répát a vas...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepeshttps://www.facebook.com/delish/videos/10155813218692437/
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet vékony csíkokra vágom, sózom, borsozom és némi zsiradékon pirítom, mikor már majdnem átsült hozzáadom a feldarabolt gombát, a petrezselyemzöldet és együtt párolom....
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombok bőrét fellazítom, majd besózom őket, és félreteszem. A sav. káposztát (ha nagyon savanyú átöblítem) kinyomkodom, és apróra vágom. Egy pici olíva olajon átsütöm az ap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű