2 db közepes cukkini reszelve
2 teáskanál só
4 db tojás
30 dkg morzsolt feta sajt
16 evőkanál liszt
1 köteg apróra vágott zöldhagyma
1 csokor apróra vágott kapor
sütéshez olaj
A cukkinit besózzuk, tíz percig hagyjuk állni. Nyomkodjuk ki a levét, adjuk hozzá a tojásokat, lisztet, kaprot, zöldhagymát. morzsoljuk bele a sajtot, ha túlfolyós a massza tegyünk hozzá még egy kis lisztet.
Sütés: kevés olajon evőkanálnyi mennyiségből közepes lángon palacsintákat sütünk. Tejföl jár hozzá, amit akár fokhagymázhatunk is!
A raguval kezdünk: egy lábasban olajat hevítünk, amin megpárolunk egy fej finomra vágott vöröshagymát. Rádobjuk a 2 gerezd finomra vágott fokhagymát, tekerünk rajta egyet és jöhet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májakat hosszában vágjuk ketté és tegyük egy lábosba, melynek az alját megkentünk libazsírral. Ezután borítsuk be a félkarikára vágott vöröshagymával, a karikára vágott paradicso...
Elkészítési idő: gyors Nehézség: NehézEgy tálba belerakjuk a darált húst, hozzáadjuk a rizst és a tojást, megszórjuk a sóval, pirospaprikával, fekete borssal. 2 fej vöröshagymát apróra vágunk, és azt is hozzáadjuk. A g...
Elkészítési idő: 1 h Nehézség: KözepesA szűzpecsenyét éles, hosszú késsel felszúrjuk, kissé kitágítjuk a vágást, vigyázva, hogy a széleit ne sértsük meg. Sóval és borssal bedörzsöljük és állni hagyjuk. A kolbász héját...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű