Családireceptkönyv.hu

Cékla


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Gabriella Németh
2015. július 5. · szerkesztve ·

Cékla felöntőlé: 2 liter víz, 2 dl 10%-os ecet (mi nem szeretjük ha nagyon savanyú), 1 kk őrölt kömény, 1-2 ek só, 3-4 ek folyékony édesítő. A céklát nyersen rakom az üvegbe. 100 fokon 120 percig automatáztam.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Aszalt paradicsom
Aszalt paradicsom

A paradicsomot megmossuk és negyedeljük (ha kisebbek, elég csak felezni). Nagyobb méretű tálba tesszük, megszórjuk a sóval és finoman átkeverjük. Félórát pihentetjük, majd a leve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Áfonyadzsem
Áfonyadzsem

Az áfonyát megmosom,lecsöpögtetem és lecukrozom.1 napig a hűtőben hagyom állni,többször is átkeverem.Másnap főni teszem és forrástól számítva10 percet főzöm,majd tiszta,forró üvegk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Vörösborban sült meggy
Vörösborban sült meggy

A meggyet megmostam, kimagvaltam, lemértem. Egy nagy tepsibe terítettem a meggyszemeket úgy, hogy lehetőleg ne fedjék egymást. (A legnagyobb tepsimben kb. 1,5-2 kg meggy fér így e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Kubu házilag
Kubu házilag

1. Az almát megpucoljuk, magházát kivágjuk, majd nagyobb szeletekre vágjuk, és rögtön citromos vízbe dobjuk, hogy ne barnuljon meg. 2. A répát szintén megpucoljuk, majd felkarikáz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk