Családireceptkönyv.hu

Almakocsonya


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


6-8 alma (vagy birsalma),
porcukor
2 tojásfehérje
1 citromleve

Elkészítés:


6-8 sült almát szitán áttörünk és elkeverünk ugyanannyi súlyú porcukorral, valamint 2 tojásfehérjével és 1 citrom levével. Habverővel félóráig verjük, majd tálra tesszük és tálalásig hűtőbe tartjuk.

Almakocsonya

Kinek a kedvence ez a recept?


Kovácsné kohajda Klaudia
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Szőllő lekvár-
Szőllő lekvár-

Felfőzzük a hozzávalókat és a pektint hozzáadjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
fahéjas körtelekvár
fahéjas körtelekvár

Hámozd meg a megmosott körtéket, vágd félbe és távolítsd el a magházat is. Darabold ujjnyi nagyságúakra. Az előkészített gyümölcsöt tedd főzőedénybe, öntsd hozzá a cukorral elkever...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Házi túró
Házi túró

A tejet edénybe öntjük, hozzákeverjük kefirt, vagy ecetet, de úgy is lehet készíteni, hogy nem raksz hozzá semmit, egy napra hideg helyre állítjuk, majd a tetejére feljövő tejföl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk