6-8 alma (vagy birsalma),
porcukor
2 tojásfehérje
1 citromleve
6-8 sült almát szitán áttörünk és elkeverünk ugyanannyi súlyú porcukorral, valamint 2 tojásfehérjével és 1 citrom levével. Habverővel félóráig verjük, majd tálra tesszük és tálalásig hűtőbe tartjuk.
A szilvát megmossuk, kimagozzuk és egy tepsibe terítjük. 180 fokon 1 órát sütjük, néha átkeverjük. Ezt követően cukrozzuk, majd egy lábasba áttöljük és leturmixoljuk (maradjanak be...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA fokhagymát pucold meg, mosd meg, csak az egészséges gerezdeket használd fel a krémhez. Törd össze egy mélyebb tálban, vagy dobd aprítógépbe. Add hozzá fokozatosan az olajat, rakd...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. 5 kg szárral és maggal együtt mért meggyhez 2 kg cukrot számítunk. 2. A leszárazott, megmosott gyümölcsről lecsorgatjuk a vizet, kimagozzuk, és a cukorral, 4-5 szem porrá tö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFügét turmixolni. Sűrűre főzni.Hozzá a többi , kicsit össze forralni. Két folpack közé nátriumbenzoát. Száraz dunszt.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű