menu

Családireceptkönyv.hu

Birsalmasajt


Írta:

Elk. idő: 5 óra
Adag: családi adag
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Birsalma
cukor
citrom

Elkészítés:


A gyümölcsöt alaposan megmosom, megsikálom, feldarabolom és annyi vízben teszem fel főni, amennyi éppen ellepi....
Addig főzöm, míg a víz elfő róla, majd botmixerrel összepépesítem, szűrőn átpasszírozom, felfőzöm, majd beleteszem a cukrot.
Citrommal és citromlével ízesítem és felforralom és rotyogtatva addig főzöm, amíg besűrűsödik. Vízzel kiöblített, előkészített formákba teszem és kihűlésig a pulton hagyom.

Birsalmasajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cukkini - ananászos
Cukkini - ananászos

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Darabos paradicsom tésztára
Darabos paradicsom tésztára

A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és kevés olajon üvegesre pároljuk. A paradicsom héját lehúzzuk kockára vágjuk, és a hagymához adjuk. Lassú tűzön főzzük, kicsit besűrítjük. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zölddió-befőtt
Zölddió-befőtt

Mikor gyűjtsük a zöld diót? A zöld dió gyűjtési ideje az adott évtől függ, de általában június eleje-közepe tájára esik. A lényege, hogy a diók már minél nagyobbak legyenek, de a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: minitunder
Ételízesítő házilag
Ételízesítő házilag

A zöldségeket tisztítás után ledaráljuk . A petrezselyem zöldjét felaprítjuk. A ledarált zöldségeket megmérjük, egy nagy keverő tálba rakjuk (műanyag lavór is jó), hozzáadjuk a pe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk