sajt reszelve,sütőpapírra halmozva,200 fokon aranyszínűre sütve,majd fűszerezve mert a fűszerek megégnek ha együtt megy a sütőbe!!! nekem fokhagyma,kömény ment rá
Élem "Édes" Életem
1. A sajtot 8-10 mm-es szeletekre vágom, lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom, majd a panírozást megismétlem. 2. Forró olajban mindkét oldalát szép aranysárgára...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni, pont elég neki annyi pihenő míg a tölteléket elkészítjük. A bacon szalonnát egy kicsit megpirítjuk. A son...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megpucolt vörös- és fokhagymát felaprítjuk, a húst felkockázzuk, sózzuk és borsozzuk. Vastag aljú fazékban kevés olajat hevítünk és kb. 5 perc alatt megsütjük ra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű