Családireceptkönyv.hu

Torma - ecetes


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2-4 db vastag nyers torma
• ecet ízlés szerint (1-2 kanál)
• cukor ízlés szerint (1 kanál)
• só 1 -2 nagy csipet
• őrölt fehér bors 1 nagy csipet

Elkészítés:


A tormákat megpucoljuk, lereszeljük.
Elkészítjük a cukros, őrölt borsos, ecetes
vizet – kb fél litert –, melyet a tormára
öntünk. Az üvegeket lezárva, hűtőben
tárolva fél napot érleljük és már fogyaszt-
ható is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Maria
Erős ecetes paprika télire
Erős ecetes paprika télire

A hozzávalókat összeforraljuk a bórkén kivételével. Kihűtjük és addig megtöltjük az üvegeket a paprikákkal vagy uborkákkal is lehet keverni. Ezzel a lével bármilyen savanyúságot el...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kovászos uborka
Kovászos uborka

Az uborkákat megmosom,a nagyobbakat keresztirányba bevagdalom. Az üveg aljára teszek kaprot és a fokhagymát, majd szép sorban elkezdem belerakni az uborkákat. Az uborkák közé is te...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Nyári savi télire
Nyári savi télire

Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, majd rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk, utána üvegekbe töltve tároljuk. Nem romlik meg akkor sem, ha f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
Csalamádé
Csalamádé

Jelenleg itt vagy: Főoldal > Befőzés > Savanyúságok > Csalamédé Csalamédé recept Galéria (1) Csalamédé Beküldve: 2013.10.11. Kategória: Befőzés Küldte: remi Látták: 76...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk