menu

Családireceptkönyv.hu

Csalamádé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 kg édes káposzta
2 kg hagyma
2 kg piros húsú paprika
1 l 10% eset
80 dkg k cukor
2 tk borkén
2 db Szilas tartósító

Elkészítés:


Mindent amit legyalulok össze keverem ,mindent sorba ráöntözök a Szilas tartósítót először át szűröm és a por megyen a csalamádéra a magokat nem rakom rá mert nem szeretem a fogam alatt,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: domika1
Vera Ecetes Paprikája
Vera Ecetes Paprikája

Ezt a lét ráöntjük a paprikára,és fel öntjük tiszta hideg vízzel,Másnap a levét leöntjük,edénybe ,majd újra vissza öntjük,a paprikára,lekötjük és a helyére tesszük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Fokhagymával töltött ecetes szilva
Fokhagymával töltött ecetes szilva

A szilvát megmossuk, megszárítjuk, a szár felőli oldalán kinyomjuk belőle a magot, vigyázva, hogy a gyümölcs ne sérüljön meg. A lyukakba egy-egy gerezd fokhagymát dugunk. Az így m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
 Nyári savanyúság télire
Nyári savanyúság télire

VÍZ NEM KELL HOZZÁ!!! Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe töltjük! Nem romlik meg a...

Elkészítési idő: 1 nap és 24 per
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Házi Sajt
Házi Sajt

A túrót a tejjel felforraljuk, majd szűrőn leszűrjük. A leszűrt tejes-túróhoz hozzáadjuk a vajat, a sót, és a szódabikarbónát. Feltesszük főni, állandó keverés mellett 10 percig fő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk