menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldbab sós lében


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A zöldbabot többsoron megmostam, összeaprítottam, lazán a nyakukig töltöttem az üvegekbe. Mindegyikbe 1 mokkáskanál sót szórtam, és feltöltöttem annyi vízzel, ami ellepte. Szokásos módon a gépbe raktam őket és Kochen fokozaton 120 percig dunsztoltam. A fejreállítós procedúra most is kétszer megtörtént. egyik üveg sem szivárgott.
Az útmutató szerint zöldbabot, borsót,spárgát,sóskát,
Kochen fokozaton 120 percig dunsztoljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Narancsos gesztenyelekvár
Narancsos gesztenyelekvár

A gesztenyéket mossuk meg, majd vagdaljunk keresztet a hegyesebb végébe. Minél mélyebben be tudjuk vágni, annál könnyebb lesz később pucolni. Közben vizet forralunk és amikor már...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Lekvár/Vaníliás eperlekvár
Lekvár/Vaníliás eperlekvár

A megtisztított, megmosott epret a cukorral a vanília kikapart magjaival, a vaníliarúddal és a dzsemfixszel kevergetve felforraljuk, majd további 3 percig főzzük. Lehabozzuk. A va...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
 kompót készítésének aranyszabályai
kompót készítésének aranyszabályai

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: emaxa
Sárgarépa lekvár
Sárgarépa lekvár

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk