A zöldbabot többsoron megmostam, összeaprítottam, lazán a nyakukig töltöttem az üvegekbe. Mindegyikbe 1 mokkáskanál sót szórtam, és feltöltöttem annyi vízzel, ami ellepte. Szokásos módon a gépbe raktam őket és Kochen fokozaton 120 percig dunsztoltam. A fejreállítós procedúra most is kétszer megtörtént. egyik üveg sem szivárgott.
Az útmutató szerint zöldbabot, borsót,spárgát,sóskát,
Kochen fokozaton 120 percig dunsztoljuk.
A gesztenyéket mossuk meg, majd vagdaljunk keresztet a hegyesebb végébe. Minél mélyebben be tudjuk vágni, annál könnyebb lesz később pucolni. Közben vizet forralunk és amikor már...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megtisztított, megmosott epret a cukorral a vanília kikapart magjaival, a vaníliarúddal és a dzsemfixszel kevergetve felforraljuk, majd további 3 percig főzzük. Lehabozzuk. A va...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű