menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldbab sós lében


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A zöldbabot többsoron megmostam, összeaprítottam, lazán a nyakukig töltöttem az üvegekbe. Mindegyikbe 1 mokkáskanál sót szórtam, és feltöltöttem annyi vízzel, ami ellepte. Szokásos módon a gépbe raktam őket és Kochen fokozaton 120 percig dunsztoltam. A fejreállítós procedúra most is kétszer megtörtént. egyik üveg sem szivárgott.
Az útmutató szerint zöldbabot, borsót,spárgát,sóskát,
Kochen fokozaton 120 percig dunsztoljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Vöröshagymakrém házilag
Vöröshagymakrém házilag

megpucoljuk a hagymákat, majd legalább negyedekre vágjuk. Beletesszük a zöldségaprítóba, és felaprítjuk vele. Aki szereti, készítheti rusztikusra (nagyobb hagymadarabokkal benne),...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Birskocsonya
Birskocsonya

A birsalmákat megmosom a rosszát eltávolítom, felszeletelem egy fazékban teszem és feltöltöm annyi vízzel,hogy jól ellepjeés puhára főzőm. Tiszta vászonruhán átszűröm és hag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Dzsem szamóca (paleo)
Dzsem szamóca (paleo)

Az elkészítése pofonegyszerű: a hozzávalókat egy magas falú fazékban mérsékelt lángon forralni kezdjük, az elején csak időnként, később már szinte folyamatosan kevergetve, hogy le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katka
xx
xx

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk