Családireceptkönyv.hu

Fűszeres házi krémsajt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


850 g tejföl
1 teáskanál zöldbors
1 teáskanál fekete bors
4 gerezd fokhagyma
4 db szárított paradicsom
1 ek tökmagolaj
durva só ízlés szerint

A tejfölről leöntjük a savót.
A szitába borítjuk a tejfölt úgy, hogy az teljesen egybe maradjon.
A szita alá teszünk egy tálat, amire pont ráillik a szűrő, de a szűrő alja nem ér bele a tálba.
2-3 napig hűtőszekrényben állni hagyjuk. Letakarhatjuk egy folpack-kal.
A hűtőből kivesszük, és leöntjük róla a savót.
A fűszereket mozsárban összetörjük, a fokhagymát zúzzuk, és elkeverjük a tökmagolajjal.
Az aszalt paradicsomot apróra vágjuk.
Kívülről, esetleg belülről megkenjük a fűszeres péppel.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar omlett tekercs
omlett tekercs

A tojásokat egy tálban felverjük, hozzáadjuk a tejet, az apróra vágott paprikát és sonkát, majd a lisztet, valamint a reszelt sajt felét, sózzuk, borsozzuk. A gáztűzhely tepsit ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hűtős lángos Palotai Istvánné receptje
Hűtős lángos Palotai Istvánné receptje

A liszt közepén fészket készítek, belemorzsolom az élesztőt, pici cukrot teszek a tetejére, majd ráöntök 3 dl langyos vizet,.....felfuttatom.....hozzáadom a többi hozzávalót. Nem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Fruzsina
Palacsinta
Palacsinta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk