0,5 kg sertés vagy marhamáj
1 db krumpli
2 db tojás
2 db hagyma
Olaj
1 evőkanál mustár
Só
Bors
Majoranna
a krumplit és a tojást héjában megfőzzük. A májat kockára vágjuk, beletesszük egy lábasba, rászeleteljük a hagymát, teszünk rá kevés olajat és vizet, és puhára pároljuk. Ha kihűlt ledaráljuk a krumplival és tojással együtt. Fűszerezzük és alaposan összekeverjük.
A ciabattákat elfelezzük, majd hosszában is kettévágjuk őket. Rakunk rájuk pár vastagabb szelet sajtot, tepsire ültetjük és 180 fokos sütőben elkezdjük pirítani őket. A csirkemelle...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz---Miután a hús megfőtt, külön tálba tesszük, és kézzel kiszedjük a csontocskákat, a levet pedig leszűrjük. A tányérok vagy különböző formák aljára tehetünk díszítésképp felkarikáz...
Elkészítési idő: 180 Nehézség: KönnyűÖsszekeverem a hozzávalókat egy ötliteres üvegben Érdemes leszorítót használni Szorosan lezárni az üveget és két napig nem szabad kinyitni A 2. napon átszűröm kisebb üvegekbe és...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű