menu

Családireceptkönyv.hu

Így szívja magába a rizs a


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


http://www.tudasfaja.com/igy-szivja-magaba-a-rizs-a-mereganyagokat-a-szervezetbol-mutatjuk-a-receptet/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Ildikó
BAGETT
BAGETT

A lisztet a sóval, a cukorral és a szárított élesztővel elkeverjük egy nagy tálban. Olvasszuk fel a vajat és hagyjuk egy kicsit hűlni. Közben langyosítsuk meg a tejet, de vigyázzun...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Élesztő kovász átváltás
Élesztő kovász átváltás

https://receptneked.hu/cikkek/igy-szamold-at-az-elesztos-recepteket-kovaszosra/?fbclid=IwAR05qldh0YiRhQ8rndnRhD_4e09cmxFgBOhCDksTq7MbVky51CIA4fDsXZU

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Méz illatú folyékony mosószer
Méz illatú folyékony mosószer

szappant lereszeltem fél liter vizet felforraltam beleöntöttem a szappanreszeléket és lassu tüzőn sürün kavargatva felolvasztottam.Egy másik edénybe raktam 5.5liter vizet,amikor fe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

A padlizsánokat félbevágjuk, betesszük a sütőbe és 180 fokon körülbelül 50 percig sütjük őket. Amíg sül, finomra vágjuk a vöröshagymát és áttörjük a fokhagymát. Ha megsültek a pa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk