A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sóval mindkét oldalukat bedörzsöljük, és 1/2 órát pihenni hagyjuk. A tejfölt simára keverjük a mustárral, megmártjuk benne a tarja mindkét old...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa egészségesebben szeretnénk befőzni, és esetleg a kalóriával is spórolni akarunk, választhatunk: vagy teljesen cukormentesen készítjük a lekvárt, vagy fruktózt, édesítőszert hasz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacon szeleteket párszor átforgatva egy száraz, forró serpenyőben ropogósra sütjük. A tojásokat kettévágjuk, a sárgájukat egy tálba kaparjuk, amihez hozzáadjuk a majonézt, mustár...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű