-csirke
-1 csirkefűszer
-6 burgonya
-1.5 dl tejszín
-5 dkg vaj
-só,bors
-kukorica
-20 dkg borsó
-1 hagyma
-2 dl tej
-2 ek.liszt
vaj+hagyma--párolom+zöldség+liszt--összekeverem+tej+bors--tepsibe--hús+zöldségmassza+burgonyapüre
Krumplipüre:tejszín+vaj+só+bors.
A combokról lehúzzuk a bőrt (aki szereti az rajta hagyhatja), megmossuk, és a csont mellett mélyen fent is lent is bevagdaljuk. A fűszersót elkeverjük az olajjal. Majd ezzel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát pucoljuk meg, előbbit vágjuk kockákra, utóbbit reszeljük le. A bab- és a kukoricakonzervről öntsük le a folyadékot, öblítsuk át, csöpögtessük le. Ha haszn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kockára vágott sertéscombot kis olajon fehéredésig pároljuk, rátesszük a kockára vágott tarját, az apróra vágott hagymát és a fokhagymát. 2-3 percig együtt pirítjuk. Egy edénybe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megpucoljuk, felkarikázzuk és kevés olajon megsütjük. Külön edényben megsütjük a felkarikázott hagymát, hozzáadjuk a cikkekre szeletelt paradicsomot és a paprikát, í...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű