4 főre:
1/2 kg gluténmentes spagetti
1/2 kg csirkemáj
1/2 kg gomba
1 nagy tejföl
1 nagy fej vöröshagyma
15 dkg trappista
pirospaprika, só, bors ízlés szerint
A tésztát megfőzzük, leszűrjük. A hagymát apróra vágjuk és üvegesre pároljuk, félre húzzuk amíg a pirospaprikát belekeverjük, majd vissza tesszük a tűzre és hozzáadjuk a csirkemájat, majd pár percre rá a gombát. Fűszerezzük! Amikor megfőtt 2 réteg tészta közé beleöntjük a gombás májat. A második réteg tészta tetejére egyenletesen elkenjük a tejfölt és végül a reszelt sajtot rátesszük. 180 fokon előmelegített sütőben kb. 20-30 percig sütjük, amíg szépen megbarnul a sajt. A gombát el lehet hagyni, ha nem szeretjük!!!
A tojásokat tálba tesszük, hozzáadjuk a lisztet, elkezdjük keverni, hozzáadjuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, jól összekeverjük. A csirkemellet alaposan megmossuk, lecsepegtetjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt bekapcsoljuk 150 fokra. A tepsit kikenjük vékonyan olajjal, majd szórunk rá egy vékony réteg zsemlemorzsát (lehet nélküle is). A tojásokat sorban beleütjük az olajos tepsib...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűApróra vágott hagymát olajban aranysárgára pirítjuk, majd meghintjük pirospaprikával és paradicsompürével. A keményre főzött tojásokat hosszában 4 felé vágjuk és a felforrt hagymás...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA cukkinik közepét kikaparom, vegetával megszórom. A húsa egy részét megtartom a töltelékbe. Ledinsztelek egy hagymát, apróra vágott kápia / pritamin paprikát rádobom a hagymára pi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű