6 tojás
6 (csapott) evőkanál kakaópor
3 evőkanál eritrit
1 dl kókusztej
1-2 evőkanál kakaópor
4 evőkanál eritrit
piskótát sütünk (a fehérjét felverjük habnak, hozzáadjuk az eritritet, majd a tojássárgájával is 3-4 percig verjük, utána óvatosan belekeverjük a kakaóport és egy 25×30 cm-es tepsiben megsütjük, így jó magas lesz).
Szirupot főzünk, majd egy evőkanál kókuszzsírral dúsítjuk (így megköt majd rajta, benne).
A piskótakockákat ebben a szirupban minden oldalról gyorsan átforgatjuk, majd 10 dkg kókuszreszelékbe forgatjuk. Nagyon finom szaftos még másnap is.
1. Kekszet összekeverem a cukrokkal, majd utána a vajjal kemény állagúra gyúrom, közben adom hozzá a rumot,meggylevet,macikávét és kockákat, vagy golyókat formázok belőle. Utána kó...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA datolya pépet érdemes már előző este előkészíteni. Cukor nélküli, tiszta, mag nélküli 100 g datolyát beáztattam annyi rizstejbe, amennyi éppen ellepte. Mielőtt elkezdtem sütni ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGőz fölött habosra keverjük a tojásfehérjét (nem kell felverni), a cukrot és a mézet addig, míg 45-48 fokos nem lesz (ha már csípi az ujjunkat, akkor kb ilyen meleg). Levesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tészta összes hozzávalóját összegyúrjuk. Két részre osztjuk. Az egyiket egy kivajazott tepsibe tesszük (kb. 25x40cm-es tepsi) és lekvárral megkenjük (ízlés szerinti a lekvár). M...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű