1 nagy tojás – vagy két tojásfehérje
30 g zabpehelyliszt
0.5 dl víz
5 g (ez kb. 2 tk.) útifű maghéj
só ízlés szerint
2 ek kókuszolaj
A tojást picit verjük fel kis vízzel, majd keverjük gyors mozdulatokkal össze a többi alapanyagot. (Az útifű gyorsan megszívja magát, ezért kell pikk pakk mód dolgozni, mert így lesz egyenletes a tészta – én mixerben szoktam összedolgozni, plusz mosogatás, de megtérül, hidd el ;)) Ha megvan a tészta, jöhet a sütés!
Figyelem, a sütés kulcsfontosságú! Felmelegített, tapadásmentes serpenyőbe tedd, majd miután beleöntötted és elegyengetted körkörös csuklómozdulattal a "tésztát", vedd takaréklángra! Lassan, de leégés-mentesen fog átsülni! Ha kész a teteje, fordítsd át, és a másik oldalát is süsd pár percig.
Hagebutten waschen, Stiel und Fliege entfernen und mit wenig Wasser weichkochen. Erst durch ein grobes, dann ein feines Sieb passieren. Mus(750g) mit Gelierzucker und den übrigen Z...
Elkészítési idő:Schritt 1 Tofu in grobe Stücke schneiden. Petersilie waschen, trocken schütteln und grob hacken. Den Knoblauch schälen und grob würfeln. Schritt 2 Tofu, Petersilie und Knobla...
Elkészítési idő:A zöldségeket megfőzzük, a nyulat beletesszük, egy éjszakát a hűtőben pácoljuk. Másnap a nyulat feltesszük külön vízben főni, ha puha, a zöldséges páclevet hozzáöntjük, kb. 10 p...
Elkészítési idő: 12 + 1,5 óra