menu

Családireceptkönyv.hu

Francia sz. krém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-1,6 l tejszín
- 0,8 kg tojássárga
- 0,2 kg liszt
- 0,2 kg vanília puding
- 0,8 liter víz
- 1,6 kg alapvajkrém
- vaníliás cukor

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Filléres, gyönyörű zselatin virágok saját kezűleg
Filléres, gyönyörű zselatin virágok saját kezűleg

Egészen egyszerűen csak nézelődtem a lementett dokumentumaim között és rátaláltam ezen leírásra, amit anno Lia osztott meg az egyik Facebookos csoport tagjaival. Liáról tudni kell,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Tepsis sajtos csirkemell
Tepsis sajtos csirkemell

A hagymát felaprítjuk, majd a kókuszzsíron megpirítjuk. Ezután rászórjuk a lisztet, majd hozzáadjuk a mascarponét és a tejszínt. Folyamatos kevergetés mellett hozzáöntjük a t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar vargabéles
vargabéles

A cérnametéltet sós vízben kifőzzük, és egy kis vajjal elkeverjük, a túrót áttörjük, a mazsolát langyos vízbe áztatjuk. A tojások sárgáját a vaníliás cukorral és a kristálycukor 2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Birsalmasajt
Birsalmasajt

A birsalmákat alaposan megmossuk. Negyedekbe vágjuk, magházukat egy nagyon éles késsel eltávolítjuk. (Hámozni nem kell, azt főzés után sokkal könnyebb elintézni.) Egy lábasba tess...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk