1 púpos evk Aranka
400 gr tejszín
5 gr porzselatin
70-75 gr víz
200 gr angolkrém
50 gr pirított darált dió
Arankát feloldjuk a tejszínben, a zselatint a vízben, majd a zselatint az angolkrémhez keverjük, majd megy bele a tejszín és a dió
A fejhúst a bőrkével együtt hideg vízben felteszem főni. Mikor félpuha, hozzáadom a tokát, majd amikor a fejhús elválik a csonttól, kiveszem az egészet az abaléből és hagyom kissé...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1 kg édes káposzta lereszelve,megpároljuk sózzuk és leszűrjük majd hagyjuk kihűlni Pont úgy készítem mint a húsból . ízlés szerint vöröshagyma,fokhagymasó bors 2 tojás,áztatott z...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát és a csíkokra vágott húst. Fehéredésig sütjük, belekeverjük a szójaszószt, a gyömbért, sózzuk, borsozzuk, és a hús...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveles tésztát kinyújtom, négyzetekre vágom, a virslit bőrétől, burkolatától megszabadítva beletekerem a tésztadarabokba, a tojássárgájával megkenem, reszelt sajtot szórók rá....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű