Családireceptkönyv.hu

Töltött spenótos tekercs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 tojás
15dkg párolt spenót
25dkg totu
csirkemell sonka

Elkészítés:


6 db tojássárgát sóval, borssal és 15 dkg párolt spenóttal összeturmixolunk, majd óvatosan beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét.
180 fokon /alsó-felső sütés/15 percet sütjük.
25 dkg To-tut (vagy túrót), 2 gerezd fokhagymával, ízlés szerint sóval és borssal illetve annyi vízzel összeturmixolunk, hogy krémes és kenhető legyen.
A lap könnyen tekerhető. Miután kihűlt, rákenjük a To-tu-s krémet, sonkaszeletekkel
kirakjuk és megszórjuk darabolt újhagymával.
Ezután folpackba tekerjük és hűtőbe rakjuk dermedni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Darált hússal töltött burgonya
Darált hússal töltött burgonya

A burgonyákat megpucoljuk és egészben megfőzzük, majd amikor megfőtt, félbevágjuk. A közepét kikaparjuk, a közepe maradjon vastagabb, hogy megtartsa a tölteléket. A darált húsbó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött gomba
Töltött gomba

Lehámozzuk a gomba héját és folyóvíz alatt meg is mossuk. A tönköket óvatosan kitörjük, amit felhasználunk később. Elkészítjük a tölteléket. A tejfölt sózzuk, borsozzuk és beleres...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Narancsos gumicukor
Narancsos gumicukor

A gyümölcsök levét, az eritritet és a zselatint összekeverjük, majd folyamatosan kevergetve felmelegítjük, de nem forraljuk fel. A folyadékot néhány percig hűlni hagyjuk. Szilikono...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sajtos fokhagymás hamis pizza
Sajtos fokhagymás hamis pizza

Előbb elkészítjük a pizza tésztát a szokásos módón. Az élesztőt és a cukrot meleg vízbe tesszük és felfutatjuk. 250 g lisztet egy tálba teszünk, hozzáadjuk a felfutatott élesztőt,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk