1. Egy nagy serpenyőben a húst pár adagban félig megpirítjuk az olajon, sózzuk-borsozzuk, az utolsó percben hozzákeverjük a pépes fokhagymát, majd lehúzzuk a tűzről. 2. Egy kb. 25...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágom, olajon üvegesre pirítom. Belekockázom a löncshúst, majd krumpli törővel vagy fakanállal összetöröm, hogy darált hús állaga legyen. Kicsit pirítom, majd bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkarfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük és megfőzzük vízben. Eközben elkészítjük hozzá a mártást. Egy lábasban kevés olajat felforrósítunk, s a lisztet megpirítjuk, majd ha jól á...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk a krumplit és felkockázzuk. A pórét és a fokhagymát felkarikázzuk. Felhevítjük a libazsírt, ebben megpörgetjük, és egy darabig közepes lángon pároljuk ezeket és a fe...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű