30 dkg bab (konzerv)
2 paprika
1 kisebb zellergumó
20 dkg pulykasonka
olívaolaj
3 evőkanál tejföl
2 evőkanál paradicsompüré
csipetnyi őrölt csili
só, bors
A babot lecsöpögtetjük és egy tálba tesszük. A zellert és a paprikát megtisztítjuk majd vékony szeletekre vágjuk és olívaolajon megdinszteljük. Ezt követően lecsöpögtetjük és hozzáadjuk a babhoz a felkockázott sonkával együtt. A tejfölt összekeverjük a paradicsompürével, hozzáadjuk a fűszereket és felöntjük vele a salátát. Jól összekeverjük, lehűtjük és már tálalhatjuk is.
(Egy tojást számítunk személyenként) A kemény tojásokat hámozd meg, majd mosd meg. (héjdarabok) 6 tojást vágj félbe és óvatosan, hogy a fehérje ne sérüljön, vedd ki a sárgáját ,...
Elkészítési idő:Vágd kockákra a gyümölcsöket, keverd össze, majd locsold meg a citrom levével. Szórd meg kókuszreszelékkel ízlésed szerint. Mikor lehűlt, azonnal fogyaszthatod.
Elkészítési idő:A zöldségeket megmosom, és közel azonos kockákra felvagdalva egy tálba teszem. Rádobálom a kettévágott olajbogyót és a kockákra vágott fetasajtot. Meglocsolom a citrom levével és...
Elkészítési idő: