menu

Családireceptkönyv.hu

Tejfölös halleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


¾ kg hal, 2 fej hagyma, 1 db zöldpaprika, 2 db tojássárgája, 4-5 kanál tejföl, 2 kanál ecet, 3 babérlevél, só és bors szükséges.

Elkészítés:


Az előkészület szakaszában a hagymát vékonyan felkarikázzuk és odatesszük másfél liter vízbe, sóval, borssal, zöldpaprikával és a babérlevelet. Ezt követően megtisztítjuk a halat, feldaraboljuk, s ha a hagyma megfőtt, beletesszük a lébe és 15 percig főzzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csoki krém
Csoki krém

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Narancsos almaleves
Narancsos almaleves

Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, a gyümölcsöt vékonyabb cikkekre vágjuk. A vízzel és a narancslével feltesszük forralni. Ha felforrt, hozzákeverjük az édesítőt, fűszereket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar  Sonkás sajttekercs
Sonkás sajttekercs

Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, amire ráfektetjük a sajtszeleteket úgy, hogy kissé fedjék egymást. Ráreszeljük a trappistasajtot, és 2 percre előmelegített sütőbe tesszük, de épp...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kocsonya
Kocsonya

fazékban feltesszük a tűzhelyre,felöntjük vízzel. Felforraljuk ,leszedjük a habját ezután beletesszük a zöldségeket, fűszereket. Lassú tűzön addig főzzük míg a hús le nem válik a c...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk