menu

Családireceptkönyv.hu

PÁRIZSI KRÉM


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:




2,5 dl tejszín
25 dkg cukor
12,5 dkg kakaó
35 dkg vaj

A tejszínt a cukorral felforraljuk (110-120 fokosnak kell lennie , ezt körülbelül 5 perces forralással érjük el ) . Hozzákeverjük a kakaót . Majd amikor sima , bársonyos a krém és még meleg , hozzáadjuk a vaj harmadát . Hagyjuk kihűlni . A maradék vajat keverjük habosra . Adjuk hozzá a csokis keveréket , majd a robotgép legmagasabb fokozatán dolgozzuk össze amíg teljesen egyneművé nem válik .

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Őszibarackos pite marcipánnal
Őszibarackos pite marcipánnal

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, lisztezett munkafelületen kör alakúra nyújtjuk, kibéleljük vele a formát és rászórjuk a búzadarát. Elkeverjük a tejfölt, a cukrot, a tojást, a v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Gyors karácsonyi keksz
Gyors karácsonyi keksz

Minden összetevőt konyhai robotgépbe teszünk és turmixolunk. Ha maradnak benne datolya darabkák, az nem baj, sőt. Egy sütőpapírral kibélelt lapos tepsire 10 halmocskát kanalazunk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kinder szelet
Kinder szelet

A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a kakaóport és a vizet. A hozzávalókat jól elkeverjük és a tojáshabot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Imre
Bécsi túrós palacsinta
Bécsi túrós palacsinta

A legjobb ha van maradék palacsinta, ha nincs akkor sütök néhányat. A töltelékhez egy csipet sóval kemény habbá verem a tojásfehérjét. Egy tálban a vajat habosra keverem a porcuko...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk