2,5 dl tejszín
25 dkg cukor
12,5 dkg kakaó
35 dkg vaj
A tejszínt a cukorral felforraljuk (110-120 fokosnak kell lennie , ezt körülbelül 5 perces forralással érjük el ) . Hozzákeverjük a kakaót . Majd amikor sima , bársonyos a krém és még meleg , hozzáadjuk a vaj harmadát . Hagyjuk kihűlni . A maradék vajat keverjük habosra . Adjuk hozzá a csokis keveréket , majd a robotgép legmagasabb fokozatán dolgozzuk össze amíg teljesen egyneművé nem válik .
Az öt tojássárgáját összekeverjük a margarinnal, a porcukorral, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Az öt tojásfehérjét habbá verjük és óvatosan a többi hozzávalóhoz adjuk. Kizsí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűsózott, felforralt vízbe lassan, állandó keverés mellett öntjük a búzadarát. Kb. négy-öt percig keverjük, vigyázva, mert fröcsög, mintha tejbepapit készítenénk, ha besűrűsödött e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kinyújtjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 170 fokon 30 percen át sütjük. A krém hozzávalóit egy kis edénybe tesszük és jól összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű