Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

PÁRIZSI KRÉM


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:




2,5 dl tejszín
25 dkg cukor
12,5 dkg kakaó
35 dkg vaj

A tejszínt a cukorral felforraljuk (110-120 fokosnak kell lennie , ezt körülbelül 5 perces forralással érjük el ) . Hozzákeverjük a kakaót . Majd amikor sima , bársonyos a krém és még meleg , hozzáadjuk a vaj harmadát . Hagyjuk kihűlni . A maradék vajat keverjük habosra . Adjuk hozzá a csokis keveréket , majd a robotgép legmagasabb fokozatán dolgozzuk össze amíg teljesen egyneművé nem válik .

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Cukormáz készítése
Cukormáz készítése

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Mónika
Meggyes piskóta Andi konyhájából
Meggyes piskóta Andi konyhájából

Az öt tojássárgáját összekeverjük a margarinnal, a porcukorral, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Az öt tojásfehérjét habbá verjük és óvatosan a többi hozzávalóhoz adjuk. Kizsí...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Sült tejbedara
Sült tejbedara

sózott, felforralt vízbe lassan, állandó keverés mellett öntjük a búzadarát. Kb. négy-öt percig keverjük, vigyázva, mert fröcsög, mintha tejbepapit készítenénk, ha besűrűsödött e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Twix házilag
Twix házilag

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kinyújtjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 170 fokon 30 percen át sütjük. A krém hozzávalóit egy kis edénybe tesszük és jól összekeverjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk