menu

Családireceptkönyv.hu

PÁRIZSI KRÉM


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:




2,5 dl tejszín
25 dkg cukor
12,5 dkg kakaó
35 dkg vaj

A tejszínt a cukorral felforraljuk (110-120 fokosnak kell lennie , ezt körülbelül 5 perces forralással érjük el ) . Hozzákeverjük a kakaót . Majd amikor sima , bársonyos a krém és még meleg , hozzáadjuk a vaj harmadát . Hagyjuk kihűlni . A maradék vajat keverjük habosra . Adjuk hozzá a csokis keveréket , majd a robotgép legmagasabb fokozatán dolgozzuk össze amíg teljesen egyneművé nem válik .

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sütés nélküli vaníliás kocka –
Sütés nélküli vaníliás kocka –

A kekszet összetörjük és a vajjal, a porcukorral, a tejszínnel, kakaóval jól összedolgozzuk. Lekapcsolható oldalú sütőformába nyomkodjuk. A babapiskótákat belemártjuk a kávéba és s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kakaós - fahéjas csiga
Kakaós - fahéjas csiga

Elkészítési idő: 1óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Fitnesz szelet sütés nélkül, 4 alapanyagból
Fitnesz szelet sütés nélkül, 4 alapanyagból

Előkészítjük az alapanyagokat és egy nagyobb tepsit, amit sütőpapírral kibélelünk. Ebből a mennyiségből körülbelül 12-16 szelet készül el, de persze attól is függ, hogy mekkorára v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Almás - Almás-pudingos piskóta
Almás - Almás-pudingos piskóta

1. Az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk és felkarikázzuk. 2. Egy közepes tepsit kikenünk vajjal és eloszlatjuk benne az almakarikákat. 3. A piskótához a tojásoka...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk