www.tortaiskola.hu !!!!!!!!!!!!!!
Kb. 20 dkg durvára vágott dióhoz keverjünk 2-3 evőkanál kristálycukrot, majd állandó kevergetés mellett karamellizáljuk aranybarnára. Ezután öntsük ki egy olajjal vékonyan lekent f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 9 db egész tojást keverjük el, inkább csak elegyítsük, a 8 evőkanál cukorral, majd keverjük bele az olvasztott csokoládét, az olvasztott vajat végül a 2 evőkanál lisztet. Egy 26...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét kézi robotgéppel kemény habbá verjük úgy, hogy fokozatosan, 2 evőkanalanként beledolgozzuk a cukrot. Hozzáadjuk a sót és a citromlevet, és folytatjuk a keverést, le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű170 fokra előmelegítjük a sütőt. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját habosra keverjük a cukorral. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a kakaóv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű