www.tortaiskola.hu !!!!!!!!!!!!!!
Piskóta Először a piskótát készítjük el, ami nálam a szokásos és jól bevált vizes piskóta volt. Egy 24 cm-es tortaformát béleljünk ki sütőpapírral, a sütőt melegítsük elő...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA krémhez: 250 gr mascarpone (vagy Lidl-s Pilos krémsajt), 100 gr porcukor, 200 ml görög joghurt (vagy sztracsatellás), 300 ml habtejszín (30-32%), 10-15 db Oreo keksz. A mascarpo...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesAz avokádó akkor jó, ha már elég érett, kicsit puha, ha megnyomjuk az ujjunkkal. Az alaphoz a kókuszzsírt hagyjuk szobahőmérsékleten megolvadni, majd összekeverjük a hozzávalókkal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat, az átszitált kakaóport és a cukrot egy fém keverőtálba tesszük, még hidegen csomómentesre keverjük. A keveréshez legjobb, ha kézi habverőt használunk, azzal könnyen el...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű