250g natúr gesztenye massza, 20g zselatin por, kb. 2dl tejszín + 1dl tej (vagy 3dl víz), 2-3 ek édesítő vagy cukor, 2ek kókuszzsír
Elkészítés: A tejszínt és a tejet egy kis lábasba öntöm, hozzáadom a zselatint, a kókuszzsírt, és elkezdem melegíteni. Folyamatos keverés közben felforralom, majd lehúzom a tűzről. Villával összetöröm a gesztenyemasszát, hozzáadom az édesítőt, a zselatinos tejszínt, és elektromos habverővel alaposan összekeverem. Szilikonos bonbon formákba kanalazom, majd 1 éjszakára hűtőbe teszem. Ez a mennyiség nekem 4 és fél szilikonos bonbon formát töltött meg
Palacsinta: Hozzávalókat csomó mentesre keverjük és állni hagyjuk úgy 30 percet. Majd felforrósított serpenyőben, kevés olajon, kissé "vaskosabb" palacsintákat sütünk . A ki...
Elkészítési idő: 100 Nehézség: NehézA sertés az alap Ha kolbász, akkor alapból mindenki sertésben gondolkozik itthon (és paprikás megoldásban). A sertés majdnem mindegyik része használható kolbászba - amit nem saj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz élesztőt cukorral, sóval felfuttatjuk a tejben. Összedolgozzuk a többi hozzávalóval. Kelni hagyjuk. Kinyújtjuk. Tetszőleges szósszal megkenjük, feltétet rakunk rá. Megsütjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű