250g natúr gesztenye massza, 20g zselatin por, kb. 2dl tejszín + 1dl tej (vagy 3dl víz), 2-3 ek édesítő vagy cukor, 2ek kókuszzsír
Elkészítés: A tejszínt és a tejet egy kis lábasba öntöm, hozzáadom a zselatint, a kókuszzsírt, és elkezdem melegíteni. Folyamatos keverés közben felforralom, majd lehúzom a tűzről. Villával összetöröm a gesztenyemasszát, hozzáadom az édesítőt, a zselatinos tejszínt, és elektromos habverővel alaposan összekeverem. Szilikonos bonbon formákba kanalazom, majd 1 éjszakára hűtőbe teszem. Ez a mennyiség nekem 4 és fél szilikonos bonbon formát töltött meg
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük. Közben beletesszük a kb. 2 cm-esre vágott virslit, kicsit sütjük, majd fűszerezzük. Rátesszük a zöldborsót és a petrezselymet, és...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűA cukkinít vékony szeletekre vágjuk. Tojást pici sóval felverjük, mehet bele a liszt, a sütőpor. Alaposan összekeverjük, majd hozzáöntjük a tejet, újabb keverés, majd az olajat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA palacsintákat kisütjük. Egy kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk. A kávét összekeverjük a rumaromával. A babapiskótákat megmártogatjuk a rumos kávéban(ne áztassuk el). Kirak...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KözepesForralj legalább 2 liter vizet egy lábasban. A tojásfehérjét a többi hozzávalóval verd habosra, és a felforrt vízhez öntsd hozzá. Folyamatos kevergetés, forgatás közben főzd meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű