Családireceptkönyv.hu

Hajdina palacsinta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10dkg hajdinaliszt
30g olvasztott vaj
2db tojás
250ml tej
Pici só
1kk útifű maghéj

Elkészítés:


A hozzávalókat simára keverni, 1-2órára hűtőbe kell tenni, sütni. smile hangulatjel Nem kell megijedni, nyersen az állaga zselés/nyúlós az útifű maghéjtól. Ez az adag 8-10 palacsintához elég, de nagyon laktató a rostok miatt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Maria
Májgombóc levesbetét
Májgombóc levesbetét

Összevágod a hagymát és kicsi zsíron vagy olajon megdinszteled. Közben beáztatod a kenyeret vagy száraz zsemlét. A nyers májat késsel kaparod apróra. Amikor megdinszetődött a hag...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
KELKÁPOSZTA KROKETT
KELKÁPOSZTA KROKETT

A kelkáposztát sós vízben megfőzzük, utána kivesszük, lecsepegtetjük. Húsdarálón ledaráljuk vagy villával összetörjük. A masszához keverjük a tojást, fűszerezzük. Zsemlemorzsában...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hagymahéjjal festett tojás
Hagymahéjjal festett tojás

-Hagymahéját összevagdossuk egy tálba -fehér papírszeleteket is apróra vagdossuk -összekeverjük a hagyma héjával -tojásokat megnedvesítjük és ebbe a keverékbe forgatjuk ,haris...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ildikó
Sajt készítése házilag
Sajt készítése házilag

Vegyünk kb. 1 liter tejet, amit egy lábosban forralni kezdünk. Amikor gyöngyözve forr, reszeljünk bele kevés fokhagymát, vagy tegyünk egy keveset a kedvenc fűszerünkből. (pl. kömén...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk