6 db tojás sárgája
20 dkg porcukor
6 dl tej
3 dl rum
A tojás sárgákat habosra keverjük,a porcukorral.
Majd állandó keverés mellett hozzáadjuk a tejet,majd az alkoholt.
Fél rúd vaniliával ízesítjük.
1 A tejszínt melegítsük forráspontig a tejjel, majd tegyük félre. A cukrot egy magas oldalú lábasban karamellizáljuk. Ha karamellizálódott a cukor, vékony sugárban, folyamatos kev...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűTegyünk a shaker-be összezúzott jeget, 3.0 cl fehér rumot, 3.0 cl kókusz szirupot és 9.0 cl ananászlét. Összerázás után töltsük az italt egy előre behűtött pohárba.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűMagas falú poharak aljába kanalazzuk a mézet, majd felöntjük a felforralt (majd kicsit hűlt), habosított tejjel. Kevés habot félreteszünk a végére. Óvatosan belecsurgatjuk a kávét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA körtét vágjuk kisebb darabokra, majd a többi hozzávalóval együtt turmixoljuk össze.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű