6 db tojás sárgája
20 dkg porcukor
6 dl tej
3 dl rum
A tojás sárgákat habosra keverjük,a porcukorral.
Majd állandó keverés mellett hozzáadjuk a tejet,majd az alkoholt.
Fél rúd vaniliával ízesítjük.
1 A fekete ribizlit megtisztítjuk, hideg vízzel leöblítjük. Széles szájú, jól zárható befőttesüvegbe tesszük, fakanállal kissé összetörjük, és ráöntjük a vodkát. 2 Az üveget...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTurmixgépben jól összedolgozzuk a hozzávalókat. Ha túl pépes, tegyünk több vizet hozzá.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűAz epret a citromlé felével pürésítjük, majd átpasszírozzuk, így az epermagok nem kerülnek bele a limonádéba. A cukorból és vízből szirupot főzünk, majd a lehűtött szirupot, a bazs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tucat alig érett citromot hámozz meg úgy, hogy csak a sárga rész jöjjön le róla. Egy üvegbe nyomorgasd bele őket, és 1 liter vodkával öntsd fel az egészet. Hagyd így állni ké...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű