menu

Családireceptkönyv.hu

Eperbor sabayon


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 személyre
2 dl eperbor
4 tojás
8 ek cukor
1 ananász
1 gránátalma

Elkészítés:


A tojások sárgájához hozzáadjuk a cukrot és az eperbort, és egy elektromos keverővel habosra keverjük. Majd vízgőz fölött – fontos, hogy ne érjen bele az edény amiben a hab készül a vízbe – habverővel vagy a kézikeverővel felhabosítjuk a borhabot, ez legalább 8-10 percig tart. Poharak aljába néhány ananász darabot és gránátalma magokat teszünk, rákanalazzuk a sabayont, és azonnal kínáljuk.

Eperbor sabayon

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kivi Diablo Koktél
Kivi Diablo Koktél

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Narancs juice
Narancs juice

üvegekbe fejtve hűvös helyen tároljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Narancsos csokilikőr
Narancsos csokilikőr

A tejszínt a cukorral lassú lángon melegíteni kezdjük, amíg a cukor el nem olvad teljesen. Ekkor hozzáadjuk a kockákra tört étcsokit, és addig keverjük, míg egynemű nem lesz. Hozzá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Coquito koktél ( Alkoholos )
Coquito koktél ( Alkoholos )

Egy tálban összekeverjük a hozzávalókat habverő segítségével, ízlés szerint fűszerezzük. Üvegekbe töltjük, majd legalább 3 órára a hűtőbe tesszük. (Ezután már fogyasztható) Ebből...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk