4 személyre
2 dl eperbor
4 tojás
8 ek cukor
1 ananász
1 gránátalma
A tojások sárgájához hozzáadjuk a cukrot és az eperbort, és egy elektromos keverővel habosra keverjük. Majd vízgőz fölött – fontos, hogy ne érjen bele az edény amiben a hab készül a vízbe – habverővel vagy a kézikeverővel felhabosítjuk a borhabot, ez legalább 8-10 percig tart. Poharak aljába néhány ananász darabot és gránátalma magokat teszünk, rákanalazzuk a sabayont, és azonnal kínáljuk.
A mogyorót száraz serpenyőben kevergetve néhány perc alatt illatosra pirítom, aztán lehúzom a tűzről, és félreteszem. Amíg kihűl, összeturmixolom a reggelit. A gépbe öntöm a teje...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA málnát egy kicsit nyomkodjuk össze, tegyük nagy befőttes üvegbe. Öntsük le az alkohollal.Szorosan zárjuk le. 5-6 hétig állni hagyjuk, néha rázogatni kell. Gézen átszűrjük. A cukr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldalmát, a kiwit és a banánt meghámozzuk és nagyobb darabokra vágjuk, majd egy turmixgépbe helyezzük. Belefacsarjuk a zöld citromot, hozzáadjuk a felszeletelt szárzellert és az...
Elkészítési idő: 10 p Nehézség: KönnyűA hozzávalókat késes robotgépbe tesszük, és összeturmixoljuk. A vizet fokozatosan adagoljuk, ki-ki ízlése szerint változtasson a mennyiségén.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű