4 személyre
2 dl eperbor
4 tojás
8 ek cukor
1 ananász
1 gránátalma
A tojások sárgájához hozzáadjuk a cukrot és az eperbort, és egy elektromos keverővel habosra keverjük. Majd vízgőz fölött – fontos, hogy ne érjen bele az edény amiben a hab készül a vízbe – habverővel vagy a kézikeverővel felhabosítjuk a borhabot, ez legalább 8-10 percig tart. Poharak aljába néhány ananász darabot és gránátalma magokat teszünk, rákanalazzuk a sabayont, és azonnal kínáljuk.
Keverd össze a hozzávalókat egy nagy tálban és kész is.
Elkészítési idő:3 l forralt, kihűtött tisztított vízbe (vagy szénsavmentes ásványvízbe) beáztatunk 30 bodzavirág tányért (virággal lefelé) 24 órára. Másnap kiszedjük a bodzát, szűrőn átszűrjük a l...
Elkészítési idő:A repect nagyon egyszerű, a vízben a megtisztított birsalma kockákat feltesszük főni, és addig főzzük, míg az almakockák meg nem főnek. Ezután bögrébe töltjük, és ízlés szerint éd...
Elkészítési idő: