4 személyre
2 dl eperbor
4 tojás
8 ek cukor
1 ananász
1 gránátalma
A tojások sárgájához hozzáadjuk a cukrot és az eperbort, és egy elektromos keverővel habosra keverjük. Majd vízgőz fölött – fontos, hogy ne érjen bele az edény amiben a hab készül a vízbe – habverővel vagy a kézikeverővel felhabosítjuk a borhabot, ez legalább 8-10 percig tart. Poharak aljába néhány ananász darabot és gránátalma magokat teszünk, rákanalazzuk a sabayont, és azonnal kínáljuk.
Az összes hozzávalót egy fazékba rakjuk még hidegen. Felforraljuk a keveréket. Ekkor nem forraljuk tovább, hogy ne veszítsen az alkohol tartalmából. Hagyjuk állni, hogy kiázzanak a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aszalt szilvákat 1 éjszakára 1/2 liter szobahőmérsékletű vízbe áztatjuk. A felpuhult szilvákat összeturmixoljuk, így egy sűrűbb pépet kapunk. Ezt higítva a gyümölcslével, és e...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű1 dl almaléhez 1 dl céklalevet veszünk (a salátáról leszűrve), citromlével elkeverve, jégkockával tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket összeturmixoljuk,és ihatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű