4 személyre
2 dl eperbor
4 tojás
8 ek cukor
1 ananász
1 gránátalma
A tojások sárgájához hozzáadjuk a cukrot és az eperbort, és egy elektromos keverővel habosra keverjük. Majd vízgőz fölött – fontos, hogy ne érjen bele az edény amiben a hab készül a vízbe – habverővel vagy a kézikeverővel felhabosítjuk a borhabot, ez legalább 8-10 percig tart. Poharak aljába néhány ananász darabot és gránátalma magokat teszünk, rákanalazzuk a sabayont, és azonnal kínáljuk.
A mentaleveleket jól megmossuk, és két liter vízzel egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a karikára vágott és kimagozott a citromot. Lefedve 2 napig állni hagyjuk, de naponta megkeverjük...
Elkészítési idő:A citromot megmossuk, majd megtisztítjuk a héjától: a gyümölcsre lesz szükségünk, a fehér részt ki kell dobni. Vágjuk ezeket apróra, majd főzzük szét 1 liter vízben. Ebből a léből...
Elkészítési idő:Összeturmixoljuk
Elkészítési idő:Összekeverjük
Elkészítési idő: