•2l víz
•2 citrom leve (vagy helyettesíthető részben aszkorbinsavval)
•6 közepes méretű tojás fehérjéje
•3 csipet só
•kókuszzsírral dúsítható
Felforraljuk a vizet a citromok levével, felverjük a tojásfehérjét a sóval, de csak addig amíg kifehéredik, nem kemény habbá. Ezután beleöntjük és elkezdjük kevergetni, összetörve a habot. 10 percig kell kevergetve főzni, hogy túróíze legyen. Ezután már csak le kell szűrni :)
Amikor elkészült, kókuszolajjal dúsítható :)
A tököket meghámozzuk,( ha nagyon fiatal nem szükséges meghámozni) szeleteljük, -Hosszúkásra vagy karikára és sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. ----Hagyjuk 10-15 percet ál...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA medvehagymát alaposan megmossuk.lecsepegtetjük, majd apróra vágjuk az összes hozzávalóval késes aprítóba rakjuk és krémes állagúra turmixoljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát puhára főzöm, krumplinyomóval megtöröm és hagyom kihűlni. Amikor meghűlt, hozzáadom a reszelt parmezánt, a tojást, az aprított petrezselyemzöldet, sózom, borsozom, a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesAz élesztőt morzsold langyos vízbe, majd a cukorral és a sóval együtt keverd a liszthez, és annyi vízzel gyúrd össze, hogy lágy, de nem ragadós tésztát kapj. Hagyd kelni egy órán á...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű