700 gr cukor
190 gr víz
300 gr tojásfehérje
Cukorszirupot főzünk (szálpróba) kb 180°C-ig. A lazára vert tojásfehérjéhez öntjük folyamatos keverés mellett, majd kihülésig verjük.
Citromtorta tetejére habzsákból kis csúcsokat nyomunkés kézi lángszóróval picit megpiritjuk.
25 cm tart au citron + 4 szuflés edény, a fém habverős tál majdnem tele lett: 107 gr fehérje (3 tojás), 67,76 gr víz, 249,6 gr cukor
A magas falú tálra rátesszük a szűrőt, a szűrőre a konyharuhát, és a konyharuhába beleborítjuk a dobozos tejfölt (keverés nélkül), és a joghurtot is ugyanígy. Egy villával picit ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a tejjel és egy kevés sóval és borssal habosra verjük, majd a serpenyőben megolvasztott vajhoz adjuk. A palacsintához hasonlóan hagyjuk a tojást egyenletesen szétfolyni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszedolgozod, majd golyókat csinálsz belőle, és belecsavarod mindjárt egy szál baconszalonnába. Ebből az adagból nekem 16 db lett, 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű