menu

Családireceptkönyv.hu

Húsgombóc levesbe


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


400 g darált marhahús, 5 dkg rizs, 1 tojás, 2 gerezd fokhagyma, só, bors

Elkészítés:


A darált húst keverjük össze a felvert tojással, a rizzsel és fűszerezzük. Vizes kézzel formázzunk kis gombócokat és tegyük a levesbe. Lassú tűzön 20 percig főzzük majd vegyük le a tűzhelyről és lefedve még 10 percig hagyjuk pihenni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kocsonya- aszpikos formában
Kocsonya- aszpikos formában

---Miután a hús megfőtt, külön tálba tesszük, és kézzel kiszedjük a csontocskákat, a levet pedig leszűrjük. A tányérok vagy különböző formák aljára tehetünk díszítésképp felkarikáz...

Elkészítési idő: 180
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Svinjski lungić u umaku od šampinjona
Svinjski lungić u umaku od šampinjona

1. Svinjski lungić očistiti od masnoće i žilica. Izrezati na prst debele fete, pa posoliti i popapriti s obje strane. Pržiti meso na ulju s obje strane dok ne porumeni. Izvadit...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsolt
Mexikói melegszendvicskrém
Mexikói melegszendvicskrém

1. Az a nagyszerű ebben a receptben, hogy minden hozzávalót egy nagy keverőtálba öntünk, és egy villa segítségével simára keverjük az egészet. 2. Más dolgunk nincs mint, hogy ke...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baconbe tekert burgonya
Baconbe tekert burgonya

A burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk