Családireceptkönyv.hu

Húsgombóc levesbe


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


400 g darált marhahús, 5 dkg rizs, 1 tojás, 2 gerezd fokhagyma, só, bors

Elkészítés:


A darált húst keverjük össze a felvert tojással, a rizzsel és fűszerezzük. Vizes kézzel formázzunk kis gombócokat és tegyük a levesbe. Lassú tűzön 20 percig főzzük majd vegyük le a tűzhelyről és lefedve még 10 percig hagyjuk pihenni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Domonkos
Paprikáskrumpli
Paprikáskrumpli

A vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. A burgonyát meghámozzuk, gerezdekre vágjuk, átmossuk, vízbe tesszük. A paprikát, paradicsomot felkockázzuk. Egy lábasban olaja...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baconben sült mozzarella
Baconben sült mozzarella

https://www.facebook.com/GastroHobbi/videos/2202574753358537/

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kék szőlő lekvár, Szőlő befőtt.
Kék szőlő lekvár, Szőlő befőtt.

A szőlőt leszemezgettem.. ez volt a legnagyobb munka... nekem ez most csemege mag nélküli szőlő. Az üvegeket sterilizálom, mindig alaposan kifőzöm, a tetőket is. A szőlő szemeket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bodzaital
Bodzaital

A bodzafejeket leöblítjük, citromot megmossuk. Citromot belefaacsarjuk az 5 l vízbe, majd felkarikázzuk. 3 óra múlva kivesszük a citromhéjakat az italból.

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk