hagyma
gomba
1 tubus sajtkrém/1 tömlős
petrezselyemzöld
fűszerek, só
kifli, reszelt sajt
A hagymát apróra vágni, megpirítani olajon, majd rárakni a szeletelt gombát, fűszerezni. Átpirítani, bele petrezselyemzöld, majd 1 tubus, vagy 1 tömlős sajtkrém. Ezt kenni a kiflire, majd megszórni reszelt sajttal és megsütni.
A hagymát apróra felvágjuk vagy lereszeljük. A túrót eldolgozzuk a pirospaprikával (akkor elég a paprika, ha a krém narancssárga színűvé válik), sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA mazsolát langyos vízben áztatjuk. A szőlőleveleket sós vízben megforrázzuk, szalvétán lecsurgatjuk és megszárítjuk. A leveleket a száruknál megfogva emelgetjük. Az apróra vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 tojás sárgája... 10 dkg cukor 1 cs vanília cukor 1 egész vanília kikapart magja... 1,5 dl tej... a tojás sárgát a cukor felével elkevertem... a másik felét a tejjel és a vaníliá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy 2 l-es üveget félig töltünk zúzott egressel vagy fehér ribiszkével, és meggyel. A bogyók aránya tetszés szerinti. Leöntjük 1 l hideg vízzel, hozzáadunk 150 g cukrot, az üveg sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű